Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Portugal traži 4 zaštitara za Ronalda, Alžir Kuran u sobama

None Foto: Reuters/Pixsell

Zahtjevi reprezentativnih stožera na SP-u poprilično su neobični pa tako Francuzi traže isključivo tekuće sapune, Japanci jacuzzi u svakoj sobi, a Ekvadorci banane

Brazilske novine Lance donijele su zanimljivu priču oko Svjetskog nogometnog prvenstva, a tiču se zahtjeva, koje su reprezentacije sudionice poslale svojim domaćinima. Iako se stožeri ne ponašaju poput velikih pop i rock zvijezda s iracionalnim zahtjevima, neki od njih su jako zanimljivi.

Tako Alžirci traže da sve sobe u kojima će spavati igrači i stožer, imaju po jedan primjerak Kurana, dok Čileanci više streme uživanju pa su tražili potpuno nove krevete i plazma televizore za svaku sobu.

Ekvardorcima je najvažnije da svaka soba ima košaru punu banana, dakako, porijeklom iz njihove zemlje. Susjedi Kolumbijci su tražili od kluba Sao Paulo 15 igrača iz omladinskog pogona, koji će trenirati s njiima, a Urugvajci, pak, žele tihe klimatizacijske uređaje u svakoj od soba.

Francuski stožer tražio je od domaćina Košer meso jer mnogi od igrača su muslimani pa ne jedu životinje koje su patile prilikom njihovog ubijanja. Također žele tekuće sapune u svim kupaonicama jer igrači nisu naviknuti na tvrde.

Honduras zahtjeva šest španjolskih TV kanala te dva iz Hondurasa, dok Japanci traže jacuzzi u svim sobama. Australska reprezentacija želi da im budu dostupne novine iz svih dijelova svijeta, a Švicarci žele brz internet i švicarske TV kanale.

Portugal traži šest zaštitara od čega će četvorica čuvati Cristiana Ronalda.

Komentari (53)
  • naši će tražiti cd sa cajkama i bocu ribara, a bosanci čevape :P

    25. 4. 2014,   11:42
  • Ekvardorcima je najvažnije da svaka soba ima košaru punu banana, dakako, porijeklom iz njihove zemlje. Susjedi Kolumbijci su tražili od kluba Sao Paulo 15 igrača iz omladinskog pogona, koji će trenirati s njiima. :) A ja sam mislio da susjedi Kolumbijci traže nešto drugo u sobama. Iz njihove zemlje naravno. :)))

    25. 4. 2014,   12:03
  • Kolumbijci su tražili par grama u vrećicama u svakoj sobi.

    25. 4. 2014,   12:57