Obavijesti

Sport

Komentari 124

Portugalci nabrijani: Pobijedit ćemo Hrvatsku i bez Ronalda!

Portugalci nabrijani: Pobijedit ćemo Hrvatsku i bez Ronalda!
7

Utakmica s Hrvatskom nam jer bitna jer igramo protiv svjetskih doprvaka. Bit će to dobra utakmica za nas u kojoj očekujem pobjedu, rekao je 22-godišnji napadač Andre Silva uoči susreta u četvrtak (20.45 sati)

VIDEO

Hrvatska i Portugal u četvrtak u 20.45 sati igraju prijateljsku utakmicu na stadionu Algarve u Portugalu. To će domaćinima poslužiti kao priprema za otvaranje Lige nacija s Italijom, a nama za utakmicu protiv Španjolske u Ligi nacija 11. rujna. 

- Utakmica s Hrvatskom nam jer bitna jer igramo protiv svjetskih doprvaka. Bit će to dobra utakmica za nas u kojoj očekujem pobjedu - rekao je 22-godišnji napadač Andre Silva u reprezentativnom sportskom kampu u Lisabonu.

Santini: Luka? Znači nam puno što je uopće s nama u busu...
Santini: Luka? Znači nam puno što je uopće s nama  u busu...

 U dosadašnja četiri međusobna susreta Hrvatska nije pobijedila Portugal, niti je uspjela zabiti. Najviše boli poraz s Europskog prvenstva 2016. godine kad smo od Portugalaca ispali u osmini finala nakon produžetaka 1-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Portugalcima će Hrvatska poslužiti kao 'generalka' za Italiju.

- Još nismo proučavali Italiju jer se zasad spremamo samo za utakmicu s Hrvatskom. Taj susret nam je jednako bitan kao i onaj s Italijom - rekao je Silva koji je u 26 utakmica za Portugal zabio 12 golova. 

Portugal je ljetos na svjetskom prvenstvu ispao u osmini finala od Urugvaja a sada neće biti deset igrača s prvenstva, uključujući Cristiana Ronalda koji je dobio izbornikovo dopuštenje da izostane kako bi se bolje prilagodio u Juventusu.

- Svi novi igrači mogu pomoći. Kada dolaze ovdje u reprezentaciju, dolaze s velikim očekivanjima, i željom da daju sve od sebe - naglasio je Silva.

Izbornik Fernando Santos je prije nekoliko dana rekao kako je glavni cilj izgradnja momčadi sposobne za obranu naslova prvaka Europe na prvenstvu 2020. godine.

- No, prije tog prvenstva nas čeka Liga nacija. Imamo velika očekivanja na svakom natjecanju, pa tako i tome, jer mi uvijek želimo pobijediti. Dat ćemo sve od sebe u Ligi nacija -  poručio je Silva.

Bernardo Silva, 24-godišnji krilni igrač Manchester Citija, smatra da će im nedostajati 33-godišnji kapetan. Ronaldo je, naime, u 154 utakmice za Portugal zabio 85 golova te je igra uglavnom bila podređena njemu.

- Uvijek kada nije tu, Cristiano nam nedostaje. To je normalno. No oni koji će igrati dat će sve od sebe da ga nadomjeste - rekao je Bernardo Silva iza kojega je 30 nastupa u nacionalnom dresu.

- Svjesni smo da igramo protiv svjetskih doprvaka, a onda i protiv Italije. Mi želimo osvojiti Ligu nacija, uvijek nastojimo pobijediti, pa ćemo dati sve od sebe kako bi smo ostvarili taj cilj - zaključio je.

VIDI OVO: 9 zanimljivosti o Zlatku Daliću.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida