Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posljednja fotka igrača čiji je avion nestao par sati kasnije

None Foto: 3

Francuska policija rekla je kako vjeruje da je u privatnom avionu koji je nestao iznad Engleskog kanala bio Emiliano Sala, argentinski nogometaš koji je iz Nantesa putovao u novi klub Cardiff City

Samo nekoliko sati prije polijetanja, Emiliano Sala objavio je fotografiju na društvenim mrežama. Argentinac se oprostio od suigrača iz Nantesa s kojima je proveo tri i pol godine te je nakon toga otišao na avion koji ga je trebao odvesti u Cardiff.

- Posljednji pozdrav - objavio je Sala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪La ultima ❤️ ciao @FCNantes 👋🏻💛💚‬

A post shared by Emiliano Sala (@emilianosala9) on

Samo nekoliko sati kasnije, avion u kojem je bio Sala nestao je s radara i izgubio je svaki trag. Francuska policija rekla je kako vjeruje da je u avionu bio Emiliano Sala, prenosi AFP.

TRENIRAO GA HALILHODŽIĆ Avion sa zvijezdom Premierlige nestao iznad Engleskog kanala!

Glasnogovornik zračne luke u Cardiffu potvrdio je kako je avion iz Nantesa trebao sletjeti u ponedjeljak, a engleski mediji prenose kako su ljudi vidjeli Salu kako se ukrcava u avion u Nantesu.

- Čuli smo uznemirujuće vijesti. Čekamo nove informacije, onda ćemo moći reći nešto više. Zabrinuti smo za Emiliana Salu - rekao je predsjednik Cardiff Cityja Mehmet Dalman.  

Avion je nestao blizu Kanalskih otoka u Engleskom kanalu.

Sala je potpisao za Cardiff City u rekordnom transferu te se vratio u Nantes po stvari i kako bi se pozdravio sa suigračima. Nakon toga se trebao vratiti natrag u Wales, ali nažalost tamo još nije stigao...

 

Komentari (5)
  • Strasno kakva tragedija..

    22. 1. 2019,   11:18
  • Nažalost,jedan pozdrav koji je poprimio tragičan i tužan smisao,a nije trebao takav biti. Nadam se da su ipak negdje živi i da će ih naći oboje. Šteta mladog života i sportaša.

    22. 1. 2019,   20:39
  • sam se zakebo zato što je napisao posljednji pozdrav

    22. 1. 2019,   12:03