Obavijesti

Sport

Komentari 4

Posljednji je dan velike aukcije: Kupite dres Dinama za Šimuna

Posljednji je dan velike aukcije: Kupite dres Dinama za Šimuna
1

Šimun Stojanović u Sjedinjenim Državama očekuje izradu ortopedskog pomagala koje će mu omogućiti da hoda, a sredstva prikupljamo u aukciji Dinamovih dresova. Ostavite svoju ponudu

VIDEO

Stalno nas traži da mu pokažemo stare snimke na mobitelu kako njegova braća Tomo i Noa igraju nogomet u Cibaliji. Gleda i upija bezbroj puta zaredom. I onda samo čujemo glasno lupanje njegove desne noge po podu uz dozivanje: "Vidi, 'vako Šimun da gol", prepričali su Marina i Tomislav Stojanović, roditelji malog borca Šimuna (2).

Pokretanje videa...

02:25

Županjac je rođen bez više od 25 kostiju u lijevoj nozi, nedostaje mu i čašica u kuku i cijelo koljeno, a duplicirala mu se kost na ulazu u kuk. Kako bi mu se omogućilo ortopedsko pomagalo kojim bi Šimun mogao hodati, 24sata u suradnji s Dinamom pokrenuo humanitarnu aukciju dresova "modrih" s utakmice protiv Hajduka 22. studenoga naziva "Šimunov korak". Ona završava ovaj petak.

Do popodnevnih odnosno večernjih sati ovdje možete ostaviti ponudu za otkup unikatnih dresova koji na lijevom rukavu imaju siluetu vukovarskog Vodotornja, simbola otpora grada heroja u Domovinskom ratu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najvišu cijenu dosad je postigao dres hrvatskog reprezentativca Brune Petkovića, nešto više od 12.000 kuna nakon više od 450 ponuda. Slijedi Dani Olmo s 10.000 kuna te Dominik Livaković s 4810 kuna.

Pokretanje videa...

00:24

Iznad 3000 kuna procijenjeni su dresovi Mislava Oršića (4020), Lovre Majera (3310), Antonija Marina (3210) i Nikole More (3020), a blizu je i Dino Perić (2910 kuna).

Kako to obično biva u internetskim aukcijama, očekuje se kako će posljednjeg dana cijene još rasti. Pozivamo vas da se uključite i otkupom Dinamova dresa pomognete Šimunu te zahvaljujemo portalu aukcije.hr na podršci u ovoj humanitarnoj akciji.

- Nema lopte, nema suigrača, nema nogometne utakmice... Samo Šima i njegova volja, a svako snažno udaranje tom nogom o pod za nas je zabijen gol u ovoj utakmici života u kojoj nema predaje, u kojoj Šimun pobjeđuje - kažu njegovi roditelji.

[Za Šimunov korak] Naša humanitarna aukcija u suradnji s 24sata u kojoj imate neponovljivu priliku kupiti match-worn...

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebSrijeda, 27. studenoga 2019.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Šimun prohodao s protezom: Dinamo, ma nije bitno koji si...
POGLEDAJTE VIDEO

Šimun prohodao s protezom: Dinamo, ma nije bitno koji si...

Kada nekog voliš, nije bitno na kojem je mjestu, bitno je da se trudi, da gori željom i da sa tom željom sagorjeva... Dinamo u srcu. Nakon pet dana... Čudo! Šimun je prohodao s protezom

Za Šimunov korak skupljeno je 87.650 kuna aukcijom dresova!
ZAVRŠILA HUMANITARNA AKCIJA

Za Šimunov korak skupljeno je 87.650 kuna aukcijom dresova!

Nakon tjedan dana završila je humanitarna akcija "Šimunov korak" u suradnji 24sata i Dinama. Maleni Šimun (2) dobit će dio potrebnih sredstava za protezu od aukcije Dinamovih dresova
Dinamovci za Šimuna: Njemu taj dres znači sve na svijetu...
ŠIMUNOV KORAK

Dinamovci za Šimuna: Njemu taj dres znači sve na svijetu...

Drago mi je što i najmanji prate nogomet i Dinamo, veseli me što je moj dres zasad na aukciji postigao jednu od najvećih cijena - kazao je Olmo ispred kojeg je dres Brune Petkovića s 12.060 kuna