Obavijesti

Sport

Komentari 7

Posudba da, ali ne u Hrvatsku: Hajduk je uzalud zvao Ozobića

Posudba da, ali ne u Hrvatsku: Hajduk je uzalud zvao Ozobića
1

Mladi veznjak moskovskog Spartaka koji je ozljeđen i neće igrati prije SP-u za reprezentaciju U-20 u Kolumbiji komentirao je priče o mogućem povratku u HNL

VIDEO

Izbornik reprezentacije U-20 Ivica Grnja, nakon ozljeđenih Vrsaljka i Vukušića na Svjetskom prvenstvu u Kolumbiji u srpnju možda neće moći računati niti na ozlijeđenog Filipa Ozobića.

- A sad sam ipak bolje. Evo, upravo sam počeo malo trčati -  javio se iz Moskve igrač koji je u drugoj momčadi Spartaka bio najbolji. A za prvu momčad još nije dovoljno dobar. Na SP u Kolumbiji, u srpnju, Ozobić bi tako mogao doći bez i jedne odigrane utakmice.

Šteta što na sp-u nećemo biti kompletni. bili bismo čudesni, Ozobić žali zbog izostanaka

Nakon što je ostao bez Vrsaljka i Vukušića, Ozobićeva ozljeda izborniku Grnji donijela bi nove muke.

- Ozbiljno? Pa zar i Ozobić? Nadam se da nije ništa ozbiljno. Gledajte, imam milijun problema. Ne znam tko će igrati, tko uopće putuje na SP. U klubovima mi govore da će pustiti igrače uz uvjet da im omogućim igranje u prvoj postavi. U suprotnom ih ne namjeravaju pustiti. Pa kako da u prvih 11 uguram 25 igrača? Stvarno ne znam što napraviti. Već danima ne spavam od muke - rekao je izbornik reprezentacije U-20 Ivica Grnja.

Sve mi se više čini da je naš plasman na SP u Kolumbiji svima postao balast i teret, bio je ljutit na klubove Grnja

Takvu situaciju namjeravao je iskoristiti Hajduk. Predsjednik Hrvoje Maleš kontaktirao je Ozobića želeći ga u momčadi Hajduka za sljedeću sezonu.

- Točno je, kontaktirali su me. No povratak u HNL, u ovom trenutku, ne dolazi u obzir. Vjerojatno ću na posudbu, ali to neće biti Hajduk. Možda se jednog dana vratim u hrvatski nogomet. Veliki sam navijač Dinama i ne bi bilo loše jednom zaigrati u Maksimiru - rekao je kroz smijeh Ozobić, koji će, vrlo vjerojatno, na šestomjesečnu posudbu u Belgiju.

Ozobić je u Moskvi, uz prekide, proveo tri godine, ali čini se da je vrijeme za promjenu.

- Grad je zaista čudesan. Samo, problem su velike gužve. I za najkraću dionicu treba vam ‘pola’ dana. Nemoguće je voziti se autom. Zapravo, možete, ali tek kasno navečer - zaključio je Ozobić.

Grnja: Nitko ne igra u klubu

Najveći je problem što glavni igrači već dugo nisu igrali. Kramarić, Ademi, Delač, Ozobić... Svi su imali male ili nikakve minutaže. Nitko ne igra u klubu. Druge se momčadi pripremaju već dvadesetak dana, mi ništa, komentirao je nepovoljnu situaciju uoči Svjetskog prvenstva mlade reprezentacije Grnja.

'Nikome neću reći da je bolji'

Uz Spartak se povezivalo i NIku Kranjčara. 

- Da, pisalo se nešto. Bio bi mi konkurent, no ne bih mu priznao da je bolji. Nikome to ne priznajem - rekao je kroz smijeh Ozobić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu