Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Medvjedi posuđivali igrače na dan utakmice i popili 7 komada

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 22

Nema kraja problemima Medveščaka. Sponzori su se povukli, a dugovi se gomilaju. Devet igrača napustilo je klub nekoliko sati prije utakmice sa Znojmom, a uprava je posuđivala igrače Zagreba i Mladosti

Brod tone! Trener Daniel Kolombo preuzeo je ulogu kapetana, ali ima težak zadatak zajedno s upravom kluba. Iz EBEL-a im prijete izbacivanjem, a klub je nekoliko sati uoči utakmice sa češkim Znojmom napustilo devet igrača.

Iskoristili su to Česi koji su razbili Medveščak sa 7-1. Ipak, rezultat za Zagrepčane nije u prvom planu, pokušava se spasiti klub.

'MORAMO BRZO REAGIRATI' Navijači su složni: Ne dajmo da nam ugase naše "medvjede"

Klub su zbog nastale situacije, odnosno iz razloga što zbog otkazivanja najavljenog sponzora ne bi mogao poštovati potpisane ugovore, napustili: Lisutin, Kudelka, Sauve, Deutsch, Aviani, Armstrong, Sylvestre, Mauldin i Lemtjugov, a još uvijek nije poznat status Hardyja, Lehtonena i Oldena. 

Zagreb: Medveščak ugostio Liwest Blackwingse u Domu sportova OGLASILI SE IZ KLUBA Medveščak pred financijskim krahom: Žele ih izbaciti iz lige!

EBEL im je izašao u susret i pristao odobriti registraciju novih igrača, a KHL Zagreb i KHL Mladost 'medvjedima' su ponudili svoje igrače koji će popuniti roster zagrebačkog kluba. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Slijedom dogovora menadžmenta lige i Medveščaka na rosteru 'medvjeda' u idućim utakmicama naći će se i Novak, Srketič, Filipec, Štimac Rojtinić, Blagus, Brenčun, Jazbec, Senzel, Sertić, Pleško, Burazin, Paulović, Bublić i Vuglač.

POGLEDAJTE GALERIJU

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 21
Komentari (55)
  • Ponosni smo na ove dečke! U to ste se mogli uvjeriti na kraju tekme! ZigZag!

    14. 12. 2018,   21:40
  • Takve navijače nitko nikad neće imati!! Jučer, nakon 7 :1 za Znojmo, 2500 navijača navija za svoj klub, hokejaši Znojma na izlasku sa leda plješću i pozdravljaju navijače Medveščaka! Pa gdje to ima!!?? LOVE FOREVER MEDVEŠČAK!!!

    15. 12. 2018,   01:49
  • bravo momci, svaka čast za navijanje, ZIG-ZAG!

    15. 12. 2018,   09:01