Obavijesti

Sport

Komentari 102

Diaz "ugušio" lajavca Conora, Miesha Tate je šokirala Holm!

Diaz "ugušio" lajavca Conora, Miesha Tate je šokirala Holm!
10

Nate Diaz pobijedio je Conora McGregora zahvatom gušenja pred kraj druge runde. Miesha Tate šokirala je prvakinju bantam kategorije Holly Holm te joj je uzela pojas

VIDEO

Spektakularni UFC 196 u Las Vegasu održan u noći sa subote na nedjelju završio je s dvije senzacionalne pobjede. Nate Diaz slavio je protiv favoriziranog Conora McGregora u lakoj kategoriji, a Miesha Tate uzela je pojas Holly Holm!

Obje borbe završile su na isti način, zahvatom gušenja,

Nate Diaz šokirao svijet

Irac McGregor bio je veliki favorit protiv Natea Diaza u glavnoj borbi večeri. Provocirao je McGregor svog protivnika, vrijeđao ga i omalovažavao, ali Diaz mu je sve vratio s kamatama. U oktogonu. 

McGregor je doživio prvi poraz u UFC-u u svom debiju u velter kategoriji. Irac je prvi put nastupao u kategoriji iznad perolake u kojoj je prvak. Trebao se boriti za pojas protiv Rafaela Dos Anjosa, no on je otpao zbog ozljede, a uskočio je Nate Diaz kojem nitko nije davao prevelike šanse protiv dosad dominantnog Conora. 

McGregor je najavio da će se "igrati" s Diazom, a tako je sve izgledalo u prvoj rundi. Kao igra. McGregor je "uništavao" Diaza s lijevom rukom, No Diaz se nije dao i udrmao je Irca s nekoliko dobrih udaraca. 

Sve je ponovio u drugoj rundi, McGregor je bio težak na nogama, a kad je pao na parter sve je bilo gotovo i prije nego je počelo. Diaz je završio borbu zahvatom gušenja pred kraj druge runde. 

- Nisam iznenađen. Prihvatio sam borbu dva tjedna prije početka. Počeo sam malo sporije jer nisam baš bio u formi. Zato sam krenuo postepeno. Htio sam malo izbjegavati udarce dok ne uđem u ritam. Iako sam krenuo sporo, kad uđem u ritam nema bržeg od mene - rekao je Nate Diaz nakon pobjede.

McGregor: Velik sam u pobjedi, ali i u porazu

Imao sam osjećaj da ga imam u prvoj rundi, rekao je Conor McGregor nakon šokantnog poraza od Natea Diaza te dodao:

- Velik sam u pobjedi i porazu. Poštujem Diaza. Primit ću ovo kao muškarac.

Miesha Tate osvojila pojas!

Za drugu senzaciju večeri na UFC 196 pobrinula se Miesha Tate.

Slavila je protiv velike favoritkinje Hollly Holm te osvojila pojas u bantam kategoriji.

Tate je u drugom napadu na pojas, nakon poraza od Ronde Rousey 2013. godine, uspjela i napravila pravi potvat. Kao ni Diazu, nitko joj nije davao prevelike šanse, no Miesha je šokirala svijet. 

Holm je ostala bez pojasa koji je osvojila pobijedivši Rondu Rousey. Bila je to velika borba u pet rundi. Holm je očekivano bila bolja na nogama, a Miesha Tate je tražila šansu na parteru.

Pronašla ju je u petoj rundi kad je zahvatom gušenja postala nova prvakinja.

- Znala sam da moram završiti borbu u petoj rundi i krenula sam. Kad sam je uhvatila, nisam puštala - rekla je nova prvakinja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener