Obavijesti

Sport

Komentari 33

Potrošio je sve na pojačanja? Guardiola ne skida istu jaknu

Potrošio je sve na pojačanja? Guardiola ne skida istu jaknu
11

Pep Guardiola je od dolaska u Englesku na pojačanja potrošio 608 milijuna eura, ali nije donio niti jedan europski trofej. Možda je sve novce dao na igrače, pa je ove zime gotovo svaku utakmicu vodio u istoj jakni

VIDEO

Otkako je u Manchester Cityju, Pep Guardiola je na pojačanja potrošio 608 milijuna eura. Tri kola prije kraja prvenstva, City ima bod više od Liverpoola i izgledno je da će "građani" osvojiti još jedan naslov prvaka.

Pep potrošio 868 milijuna eura, a LP nema još od 2011. godine
Pep potrošio 868 milijuna eura, a LP nema još od 2011. godine

A pobjedu protiv Manchester Uniteda u derbiju (2-0) ponovno je proslavio u sivoj pletenoj jakni, gotovo jedinoj koju je nosio na utakmicama ove sezone.

Premier League - Manchester United v Manchester City

Pep je uvijek bio nogometna ikona stila i malo ga je neobično viđati pokraj nogometnog travnjaka u istoj odjeći.

Istu jaknu Pep na utakmicama nosi od kraja 2018. godine (posljednje su bile one protiv Uniteda, Tottenhama, Crystal Palacea, Brightona), a riječ je o modelu talijanske marke Herno kojemu se može odvojiti unutrašnji dio. Više nije dostupna u online prodaji, ali mogla se kupiti za 1500 dolara (oko 1300 eura).

Pepovih 50 nijansi sive: Bio je uspješniji kad je nosio odijela

Dok je vodio Barcelonu i Bayern, na utakmicama je najčešće nosio elegantna odijela u crnoj i sivoj boji, čime je naglašavao autoritet.

Prve promjene je uveo još u Njemačkoj gdje se znao pojaviti i u crvenim puloverima, ali najveći zaokret svom stilu je dao preseljenjem na Otok. Iako je u Engleskoj u početku nosio odijela, sad se najčešće odlučuje za traperice uskog kroja i obične pulovere tamnih boja. Zanimljivo je da bira zemljane tonove, najčešće sivu boju. Stručnjaci kažu da su jednostavnije odjevne kombinacije tipične za nekomplicirane osobe koje su po prirodi prilično introvertne.

Zimi je, do ove godine, najčešće posezao za tankim kaputima od najfinije vuna, a često je koristio svilu i kašmir čime je dodatno naglašavao svoju karizmu.

Pep Guardiola presented to Manchester City fans Manchester City v Steaua Bucharest - UEFA Champions League Qualifying Play-Off Second Leg REUTERS/PIXSELL

Njegov modni stil kao da je evolvirao tijekom godina usporedno s njegovim trenerskim stilom. Ligu prvaka je osvojio 2011. godine i od tada je bez najvećeg trofeja u Europi. S trijumfima u domaćim prvenstvima nema problema (kako bi i imao kada je u Bayernu i Cityju od osvajanja Lige prvaka na pojačanja potrošio 868 milijuna eura!), ali u Europi se muči.

Možda bi mu bilo lakše da odbaci pulovere i pletene kapute i ponovno uskoči u odijela. Jer ipak, dok je njih nosio, slavio je u rukama s "uhatim trofejem".

REUTERS/PIXSELL REUTERS/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe