Obavijesti

Sport

Komentari 32

Potvrđen je vatreni revanš! Fury na Wildera u Las Vegasu

Potvrđen je vatreni revanš! Fury na Wildera u Las Vegasu
1

Nakon 22. veljače više neće biti neodgovorenih pitanja. Dovršit ću ono što sam započeo, a Fury se ovaj put neĆe tako brzo dignuti s poda, poručio je američki boksač Deontay Wilder...

VIDEO

Nakon dugih i iscrpnih razgovora i pregovora, meč je dogovoren! Tyson Fury i Deontay Wilder odradit će revanš 22. veljače u novoj borbi za pojas WBC-a.

Njihov prvi meč gledali smo u prosincu 2018. godine i više od godinu dana trebalo je dvojcu i njihovim menadžerima da sklope dogovor. U međuvremenu su obojica odradila po dva meča kao priprema za ono što slijedi, a to je spektakl koji ćemo gledati u Las Vegasu. Prošli meč je proglašen neriješenim i mnogi su smatrali da su suci oštetili Furyja, ali Wilder kaže da će dovršiti ono što je započeo.

Deontay Wilder v Tyson Fury - WBC World Heavyweight Title

- Nakon 22. veljače više neće biti neodgovorenih pitanja. Dovršit ću ono što sam započeo, a Fury se ovaj put neće tako brzo dignuti s poda. Već sam se dokazao sam sebi i hoću opet u veljači - poručio je aktualni vlasnik WBC pojasa Deontay Wilder (34), a Tyson Fury (31) je bio kratak, ali zato ubojit.

- Gledajte me 22. veljače kako nokautiram Wildera! - napisao je Britanac na Instagramu.

Tako smo dobili i potvrdu velikog revanša ovog vatrenog dvojca. Prvi njihov meč bio je fantastičan, obojica su bili na rubu poraza, a na kraju je odlučeno najpravednije, suci su proglasili remi. Sad je gotovo sigurno da njih dvojica zasad otpadaju iz planova za borbu protiv Anthonyja Joshue koji će se najvjerojatnije boriti u svibnju na Wembleyju. 

Kako god bilo, nas u veljači očekuje pravi spektakl i poslastica u Las Vegasu u borbi za WBC pojas!

Pokretanje videa...

13:40
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara