Obavijesti

Sport

Komentari 4

Potvrđene su crne prognoze: Z. Horvat pauzira šest mjeseci

Potvrđene su crne prognoze: Z. Horvat pauzira šest mjeseci
1

Zlatko Horvat mora na operaciju koljena križnih ligamenata koljena, a oporavak, zbog kojeg propušta SP u Švedskoj, će trajati čak četiri do šest mjeseci

VIDEO

Kapetan rukometaša Zagreba Zlatko Horvat zbog ozljede više neće igrati ove sezone. Magnetska rezonanca potvrdila je crne slutnje, Horvatu su popucali križni ligamenti koljena i ovih dana ga očekuje operaciju kod profesora Saše Jankovića nakon koje će pauzirati četiri do šest mjeseci.

- Znao sam već nekoliko dana da su mi popucali ligamenti tako da je pregled bio samo formalnost - rekao je za Sport plus Zlatko, koji je, nažalost, već iskusan kod ovakvih ozljeda. Prije godinu dana imao je identičnu ozljedu zbog koje je propustio Europsko prvenstvo u Austriji ove godine. Sada će propustiti ostatak sezone sa Zagrebom, ali i Svjetsko prvenstvo u Švedskoj u siječnju sljedeće godine.

Razmišljam samo kako se opet vratiti što bolji, kaže Horvat koji propušta SP u Švedskoj

- Opet propuštam jedno veliko natjecanje, no što je tu je. Ozljede su sastavni dio sporta i ne opterećujem se pretjerano time. Razmišljam samo kako ću se što bolji vratiti - priča desno krilo Zagreba i reprezentacije.

I dok reprezentacija ne bi trebala imati problema, jer tu su Vedran Zrnić i oporavljenik Ivan Čupić, Zagreb CO će za Ligu prvaka morati tražiti pojačanje jer tu je Zlaja najbolji strijelac Zagreba. Na desnom krilo nakon Horvata ostaje samo Adnan Jaškić, ne tako iskusan u europskim utakmicama te mladi Filip Čelić. A to je, svjesni su i u klubu, premalo za ambicije hrvatskog prvaka.

Kroz nekoliko dana znat ćemo ime novog igrača na desnom krilu, predsjednik CO Zagreba

- Od danas krećemo s potragom za igračem koji će pomagati Jaškiću na desnom krilu. Vjerujem da ćemo već kroz nekoliko dana znati o kojem se igraču radi. Nadam se samo da će se Horvat vratiti jednako uspješno kao što je to učinio nakon prošlogodišnje ozljede - rekao je za Sport plus direktor kluba Bartol Kaleb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica