Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Povrat novca? Nikako, na kišu nisu mogli utjecati organizatori

None Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Na teniskom turniru u Rimu nije se moglo odigrati drugo kolo jer je cijeli dan padala kiša. Ljudi su imali kupljene ulaznice za spomenuti 15. svibnja s kojima sad mogu samo 'potpaliti' vatru jer nemaju pravo povrata novca

Željeli ste gledati Federera pa ste za to izdvojili 200 eura? Žao nam je, ali pada kiša i nećete vidjeti Federera, a ni spomenutu svotu novca kojom ste kupili ulaznicu. To nije problem organizatora i za 16. svibnja morate kupiti novu ulaznicu, otprilike je poruka organizatora ATP 1000 turnira u Rimu gdje se zbog kiše nije moglo odigrati drugo kolo.

Ipak, postoji mogućnost uzimanja karte za neke druge mečeve koji drugi dan, ali oni koji možda ne mogu doći ni na jedan od sljedećih dana nemaju pravo na povrat sredstava. Utjeha im može biti da mogu dobiti ulaznicu za turnir sljedeće godine. 

Mnogi su željeli vidjeti Rogera Federera koji se nakon tri godine odlučio vratiti na zemljanu podlogu, ali i domaćeg predstavnika Fabija Fogninija koji nakon osvajanja Monte Carla kreće u novi pohod, ovaj put na domaćem terenu. Njegov dvoboj s Albotom zainteresirani moći će pogledati 16. svibnja za kada je predviđen nastavak turnira ako prestane kiša.

Komentari (12)
  • Ne razumijem. Mislim razumijem al kad izdvojiš svoj novac za nešto unaprijed predodređeno što bi se trebalo dogoditi i ne dobiješ očekivanu uslugu povrat novca je sasvim realan.

    15. 5. 2019,   20:44
  • Nisam znao da je fabio poslje monte carla osvojio i madrid 🤣🤣

    15. 5. 2019,   20:56
  • Fabijane ja ne znam koji ti turnir pratis, ali Federer igra sa Sousom u drugom kolu a ne sa Albotom. Ne znas ni copy paste kako treba

    15. 5. 2019,   21:28