Obavijesti

Sport

Komentari 4

Povratak 'Gypsy Kinga' nakon 924 dana izbivanja iz ringa...

Povratak 'Gypsy Kinga' nakon 924 dana izbivanja iz ringa...
1

Tyson Fury vodio je veliku bitku s kokainom i depresijom nakon što je osvojio naslove u teškoj kategoriji. Sada se nakon 924 dana ovaj showman opet vraća u ring, 40 kilograma lakši nego prije par mjeseci...

VIDEO

Tyson Fury zadnji put se borio protiv Vladimira Klitschka 2015. godine, kada je uspio pobijediti Ukrajinca nakon odluke sudaca i osvojio titule po verzijama IBF, WBA i WBO.

Nakon točno 924 dana izbivanja iz ringa, Gypsy King napokon se vraća u ring i to protiv Albanca Sefera Seferija 9. lipnja u Manchester u teškoj kategoriji.

Nakon osvojene titule u teškoj kategoriji, Fury je doživio pravu životnu kalvariju. Točnije, bio je pozitivan na Benzoylecgonine, supstancu koja je sastavni dio kokaina. Ista supstanca pronađena je i u organizmu Jona "Bonesa" Jonesa.

- U svom životu radio sam mnogo toga. Jedna od tih stvari je i uzimanje kokaina i to u velikim količinama. A zašto i ne bih? Pa, to je moj život zar ne? Mogu raditi što god želim, pa i uzimati kokain. Mnogo ljudi ga uzima - rekao je tada Fury kojega je osim kokaina, snašla i depresija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Već mjesecima ne treniram. U depresiji sam, jednostavno više ne želim živjeti. Zato mislim kako je uzimanje kokaina sitnica u odnosu na to što više ne želim živjeti. Iskreno, ne znam hoću li doživjeti kraj ove godine. Nadam se kako će me netko ubiti prije nego ubijem sam sebe - kazao je Fury, a onda je odlučio u suradnji s trenerom Benom Davisom potpuno preokrenuti svoj život. 

 

Nekoliko puta se pokušao vratiti i najavljivao revanš s Klitschkom. No, Fury je s pravim treninzima krenuo krajem prošle godine i težio je gotovo 160 kilograma, što je bilo nedopustivo za bivšeg prvaka u teškoj kategoriji. Redovito je obavještavao fanove na društvenim mrežama prikazujući svoje treninge. 

- Odredio sam mu vrijeme treninga i vrijeme obroka. Kada je napokon uhvatio rutinu treninga počeo se osjećati sve bolje i bolje. Kilogrami su se počeli skidati i izgledao je sve bolje i bolje u teretani - rekao je njegov trener Ben Davison.

Sada je napokon uspio postići svoj cilj i smršaviti nevjerojatnih 40 kilograma. Svoj veliki povratak najavio je par puta na društvenim mrežama.

- Možda ste mislili da sam se za*ebavao prošlih godina, ali sad sam odlučniji nego ikad prije. Uništit ću vas sve! Ako postoji netko iz drugih kategorija tko želi ući u moju, napravite to sada jer ja prolazim kroz bilo koga. Ovo je moja era, moja divizija, Gypsy King se vraća - uvjeren je bio Fury, a sada je blizu da to obećanje i ostvari.

Kakav i je, Fury je opet napravio pravi show na vaganju dva dana prije meča. Kako bi prikazali veliku razliku u visini, Britanac je simpatično dignuo Albanca u krilo i slikao se s njim.

Nakon velike trogodišnje borbe sa samim sobom, Fury je na kraju uspio. Nakon točno 924 dana vraća se u ring u rodnom Manchesteru protiv Albanca Seferija.

VIDI OVO: 15 zabavnih činjenica o nogometu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu