Obavijesti

Sport

Komentari 6

Povratak Serene: Ako nisam sad spremna, nikad neću ni biti

Povratak Serene: Ako nisam sad spremna, nikad neću ni biti
1

Nakon izbivanja iz tenisa zbog trudnoće, svoj povratak je najavila Serena Wiliams. Također, tenisu se vraća još jedna Grand slam pobjednica Marion Bartoli...

VIDEO

Nakon jednogodišnjeg izbivanja iz tenisa zbog trudnoće, američka teniska zvijezda i bivša prva tenisačica na WTA listi, Serena Wiliams najavila je povratak na WTA tour. Nakon 14 godina izbivanja sa Indian Wellsa, mlađa sestra Wiliams je svoj novi teniski početak odlučila započeti upravo tamo.

Serena je posljednji službeni nastup na WTA touru imala 2017. godine na Australian openu, a to joj je i posljednji turnir koji je osvojila.

- Spremna sam, inače ne bih bila ovdje. Ako sada nisam spremna, onda nikada neću biti - izjavila je Serena Williams u razgovoru za britanski BBC, u kojem je istaknula kako joj nije bilo nimalo lako vratiti se treninzima.

- Bilo je teško. Bilo je mnogo dana, i još uvijek ih ima, kad se pitam kako ću izdržati, ali idem dalje. Znam da još nisam u najboljoj formi, ali dižem se. Osjećam da ću za dva mjeseca biti mnogo bolja nego što sam sada, ali negdje moram početi. Ne želim više sjediti po strani i razmišljati o tome - istaknula je Williams te dodala:

- Dokle god ću napredovati, čak i ako će to biti i puževim korakom, bit ću zadovoljna.

Osvrčući se na najveću motivaciju za povratak Serena je istaknula:

- Ne trebam neki dodatni motiv. Oduvijek sam bila izrazito motivirana osoba, a sada imam najbolji poticaj koji sam mogla poželjeti. Želim da moja kći bude uz mene dok mi ide dobro i igram odlično pa je to zasigurno dodatni motiv -  rekla je te zaključila:

- Mislila sam već prije šest godina da ću otići u mirovinu, ali još sam uvijek tu, igram odlično i mislim da ću i dalje igrati dobro.

Svoj službeni povratak je ubilježila u FED cup reprezentaciji SAD-a, u kojem je nastupila u parovima sa sestrom Venus. Svoj prvi pojedinačni nastup je odigrala na egzibicijskom turniru Tie Break Tens koji se održavao u Madison Square Gardenu. Tamo je odigrala 3 meča, a jedan je bio protiv još jedne povratnice, Marion Bartoli, u kojem je rezultat bio u drugom planu.

Bivša pobjednica Wimbledona se vraća tenisu nakon umirovljenja koje je objavila još 2013. godine. U međuvremenu je vodila borbu s bolesti koja ju je zamalo koštala života. 

Svoj povratak je najavila još u prosincu na društvenim mrežama, u kojem se nada kako će svoj teniski put nastaviti na Miami Openu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu