Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Denis se požalio da nije dobro, da ga koči jedna strana tijela...'

'Denis se požalio da nije dobro, da ga koči jedna strana tijela...'
3

OPORAVLJA SE Denis Bezer, trener Kustošije, oporavlja se od moždanog udara na odjelu intenzivne njege. Do njega može doći samo njegova obitelj, a supruga je javila u klub da mu je stanje stabilno

VIDEO

Nakon utakmice smo bili u klupskim prostorijama i u jednom trenutku se požalio da ga je počela ‘kočiti’ jedna strana tijela. Rekao je da se ne osjeća dobro, brzo smo reagirali i odmah su ga odvezli u bolnicu, kaže tajnik NK Kustošije Željko Kurevija.

Trener ovog zagrebačkog drugoligaša, 43-godišnji Denis Bezer, pošteno je zabrinuo cijelokupnu sportsku javnost, ali već prve vijesti govorile su kako je trener dobro.

- Svima nam je ovo jako teško palo, svi smo u klubu jako zabrinuti za njegovo zdravlje i svi smo u ovim teškim trenucima uz njega i njegovu obitelj, svi mu želimo brzi oporavak - govorio je predsjednik Kustošije Vladimir Babić prije nego što je prošla ona prva, kritična noć, nakon koje je sve bilo lakše.

Šok u Kustošiji: Trener doživio moždani udar nakon utakmice
Šok u Kustošiji: Trener doživio moždani udar nakon utakmice

- Nalazi se na odjelu intenzivne njege, do njega može doći samo njegova obitelj, a supruga nam je javila da mu je stanje stabilno. Pri sebi je, komunicira, i nadamo se da će sve ovo dobro završiti - dodao je klupski tajnik Kurevija.

Rođeni Dubrovčanin Denis Bezer kao igrač nije uspio napraviti značajniju karijeru, a onu trenersku dosad je gradio kroz krapinski Zagorec, zatim Sesvete, pa onda Kustošiju, u kojoj je trenutačno u svom drugome mandatu.

Prvi put je došao u ljeto 2017., pa otišao s klupe već nakon prve polusezone.

- Iskreno, smatrao sam da sam istrošen na kraju polusezone i zato sam se odlučio zahvaliti predsjedniku Babiću na pruženom povjerenju i uzeti pauzu od nogometa. Smatram da sam u tih pola godine dao sve od sebe, kao i igrači i Uprava, no bolje od 11. mjesta nije išlo - govorio je u to vrijeme Bezer.

Nogometu se vratio kroz Lučko, pa na proljeće odlučio opet sjesti na klupu Kustošije. Radio je jako dobar posao, u petak je uspio srušiti (2-1) i favorizirani Varaždin, ali zaustavili su ga opasni zdravstveni problemi.

- Kako sad stvari stoje, vjerojatno ćemo morati pronaći neko drugo rješenje za mjesto trenera, barem privremeno. No o tome ćemo razmišljati tek kad se uvjerimo da je naš trener Bezer dobro - kaže tajnik Kurevija.

I na to se sve svodi. Sve i da se nikad više ne vrati na klupu - što se i ne mora dogoditi - bit će to manje važno.

Samo da se oporavi...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu