Obavijesti

Sport

Komentari 18

Poziv koji Niko nije očekivao: Dođi nama u Drugu županijsku

Poziv koji Niko nije očekivao: Dođi nama u Drugu županijsku
1

Niko, ovih dana u medijima vrti se priča kako ste raskinuli ugovor s Glasgowom. Budući da nas mediji bojkotiraju, vjerojatno ne znate kako smo baš na toj poziciji "kratki". Ukoliko ste zainteresirani, bili bi sretni

VIDEO

Slavni škotski Rangers jučer je na svojim stranicama objavio kako je raskinuo ugovor s bivšim hrvatskim reprezentativcem Nikom Kranjčarom (33). I dok su mnogi još maštali gdje bi 'fantazista' mogao nastaviti svoju karijeru, stigao je potpuno neočekivan poziv. Onaj iz slavonskog niželigaša Dračice Đakovo, kluba koji se natječe u Drugoj županijskoj ligi Osječko-baranjske županije. Duhoviti poziv prenosimo u cijelosti:

'Niko Kranjčar,

ovih dana u medijima vrti se priča kako ste raskinuli ugovor sa Glasgow Rangers FC. Budući da nas mediji bojkotiraju, vjerojatno ne znate kako smo baš na toj poziciji ostali "kratki".

Ukoliko ste zainteresirani za angažman u našem klubu do kraja sezone, bili bi izrazito sretni. Za daljnju suradnju spremni smo na pregovore. Liječnički ste, nadamo se, prošli, tako da Vas možemo prijaviti već iduće kolo.

S poštovanjem, istinski nogometni romantici

NK Dračice Đakovo.'

'Dođe li u Dračice, dočekat ćemo ga bolje nego Splićani'

U malom slavonskom klubu svjesni su da je do dolaska bivšeg nogometaša Dinama, Hajduka, Tottenhama... dalek put i da bi ovo mogla biti tek sjajna marketinška objava, no poziv je svakako nasmijao nogometnu Hrvatsku.

- Došao sam danas na posao, sjedim, pijem kavu i čitam sportska događanja i aktivnosti po medijima. Pročitam tako i članak o raskidu ugovora Nike i Glasgowa i sjetim se kako bi to nama bio odličan marketinški potez - smije se autor ovog nesvakidašnjeg poziva Mislav Jukić, ujedno i nogometaš Dračica.

Niko Kranjčar, ovih dana u medijima vrti se priča kako ste raskinuli ugovor sa Glasgow Rangers Fc. Budući da nas...

Posted by NK Dračice Đakovo on Saturday, March 24, 2018

A da ne bi mislili da su Dračice prvi put u medijima zahvaljujući genijalnim marketinškim sposobnostima ljudi iz kluba, prije dvije godine bili su i svjetski hit.

- Da, nije prvi put da pišu o nama. O nama su pisali svjetski, a tema je bio naš Stjepan Lucijanić nakon što je zabio pet hat-trickova u nizu.

Niko još nije odgovorio na poziv.

- Nije, nažalost. Tko zna, možda poziv još nije došao do njega.

No prihvati li Kranjčar odigrati barem jednu utakmicu za Dračice u Đakovu bi, kaže Mislav, bila ludnica.

- Što bi bilo? Uh, ne znam. Vjerujem da bi nam stadion bio premali za sve. S obzirom na to kako su ga dočekali u Splitu, na nama bi bilo da to nadmašimo - priča Jukić.

Glasgow Rangersi su raskinuli ugovor s Nikom Kranjčarom!
Glasgow Rangersi su raskinuli ugovor s Nikom Kranjčarom!

NK Dračice je klub iz istoimenog đakovačkog kvarta, osnovan je 2015. godine i živi od donacija.

- Trenutačno držimo sredinu tablice, no cilj nam je ostanak u ligi ove godine. Radimo na tome da stečeno povjerenje opravdamo i vratimo zajednici uloženo. Živimo od donacija naših navijača, a struka i igrači volontiraju. Do sada smo organizirali pet uspješnih humanitarnih akcija od svog osnutka 2015. godine. U najkraćem obliku: Zajednica gradi nas, a mi, istovremeno, gradimo zajednicu - kaže Jukić.

Kranjčarevih osam

Niko je u seniorskoj karijeri nastupao za osam klubova, Dinamo, Hajduk, Portsmouth, Tottenham, Dinamo Kijev, QPR, New York Cosmos i Rangers, a hoće li Dračice Đakovo biti deveti, vidjet ćemo uskoro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid
UOČI NASTAVKA PRVENSTVA

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid

Nogometaši pozitivni na korona virus nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi, kažu s Poljuda nedugo nakon što je HNS izvijestio o pozitivnim slučajevima među U-21 reprezentativcima

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...
TEK MU JE 50 GODINA

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...

Dva tjedna prije svog 50. rođendana, naš proslavljeni veslač Igor Boraska osvojio je u osmercu Mladosti zlato na prvenstvu Hrvatske. Boraska je sudionik ljetnih i zimskih OI, istrčao je maraton....
NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...
D'ANGELO RUSSELL

NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...

''Kontaktirala nas je turistička agencija i pitala koju marku štapova i rukavica imamo za iznajmljivanje i možemo li rezervirati termin za četiri osobe koje bi došle odigrati partiju golfa. Nismo znali o kome je riječ...''