Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pozvali 52-godišnjaka jer nisu imali igrača, on zabio hat-trick

None Foto: Siniša Sović/Agencija Sjever

NK Orač iz Petrijanca kraj Varaždina prošao je u 2. kolo županijskog kupa uz hat-trick malonogometnog veterana Branka Telebara (52) kojega su pozvali da zaigra jer nisu imali dovoljno igrača

Branko Telebar (52) postao je varaždinska zvijezda! Gospodin u šestom desetljeću života zaigrao je u utakmici prvog kola nogometnog kupa ŽNS Varaždin za NK Orač protiv Trnja proteklog vikenda jer Orač nije imao dovoljan broj igrača.

I ne samo da je zaigrao, čovjek je pokazao nogometno umijeće te je u remiju 3-3 u Petrijancu zabio hat-trick, vraćavši svoju momčad triput iz zaostatka!

Da slavlje za navijače Orača bude veće, njihov je klub prošao dalje pobijedivši Trnje u raspucavanju 6-5, prenosi eVaraždin.

Iako su za Telebara ozbiljne godine za bavljenje nogometom odavno prošle, i dalje je aktivan u malom nogometu. S varaždinskim rekrativcima, "crno-bijelim majstorima", igra Međunarodnu malonogometnu crno-bijelu ligu.

Nakon ovoga možda bi mogao razmisliti i o angažmanu na velikom nogometnom terenu.

NK Orač iz Petrijanca, malog mjesta 10 kilometara zapadno od Varaždina, prošle je sezone osvojio Treću ligu Varaždinske županije, što je sedmi rang u klupskoj strukturi u Hrvatskoj.

Komentari (20)
  • Kakav majstor uistinu, sjecam ga sa malog nogometa... potracen životni talent kad vidis tko uspjeva u nogometu

    12. 8. 2019,   11:27
  • Forma je prolazna, klasa je vječna

    12. 8. 2019,   12:45
  • 52 godine a igra bolje od igrača koji ima 25.

    12. 8. 2019,   11:44