Obavijesti

Sport

Komentari 36

Dino Perić: Masakrirali smo Atalantu u prvom poluvremenu

Dino Perić: Masakrirali smo Atalantu u prvom poluvremenu
1

Kako su Zagrepčani izgledali večeras, e, to je trebalo doživjeti uživo zato se mora malo i zaviditi onima koji su boravili na maksimirskim tribinama u srijedu navečer

VIDEO

Jest, bilo je onih koji su bili puni optimizma, ali tko je mogao zamisliti da će se sve završiti kao iz najboljih snova. Dinamo je na Maksimiru pregazio Atalantu s 4-0 i nakon prvog kola zasjeo na vrh svoje skupine!

Maksimir slavi fantastičnu noć! Hat-trick Oršić srušio Atalantu
Maksimir slavi fantastičnu noć! Hat-trick Oršić srušio Atalantu

E, to je trenutak koji treba dobro, dobro upamtiti. Kamo sreće da potraje. Ali, kako su Zagrepčani izgledali večeras, e, to je trebalo doživjeti uživo zato se mora malo i zavidjeti onima koji su boravili na maksimirskim tribinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pratite prve dojmove 'modrih' nakon velike maksimirske noći Više na http://bitly.com/2moQb3C

Pratite prve dojmove 'modrih' nakon velike maksimirske noći Više na http://bitly.com/2moQb3C Reporteri: Antonio Bevanda i Hrvoje Tironi

Objavljuje 24sata u Srijeda, 18. rujna 2019.

 

- Presretni smo, ako ne i naša najbolja utakmica. Odmah smo pokazali da je ovo naš teren, da znaju gdje su došli. Odigrali smo fantastično, moglo je možda biti i više - rekao je kapetan Arijan Ademi.

Gdje su limiti ovog Dinama?

- Ne znam. Ovo je čudo, što da kažem, svaka čast svima. Od igrača, stožera, uprave zbog igrača koje dovode. Ne znam gdje su nam limiti.

- Uvijek je tako, uvijek dajemo maksimum. Nekad bude ovako, nekad bude lošije, ali svaki put ginemo jedan az drugog. Bio sam oduševljen najviše protiv Rosenborga, vidjeli smo tad da smo top ekipa koja i kad gubi 0-0 i kad se svi tresu, uđe Gojak i riješi utakmicu. To je pokazatelj koliko smo složni.

Bez euforije

Jedan od onih koji su zaslužili najvišu ocjenu, a to su, zapravo, svi dinamovci, bio je i Dino Perić.

- Moram reći da je prije svega "šef" tu odradio posao, taktički nas je posložio savršeno, znali smo sve kad smo radili analizu. Nije bilo lako s trojicom odozada prvi put, ispalo je savršeno, a da je krenulo krivo, on bi bio kriv. Dopustili smo im jednu-dvije šanse...

- Tri dana prije, no nismo bili posve sigurni što i kako. Radili smo dobro na treninzima, izašli smo visokim presingom, kroz dodavanja i stvarno smo ih kroz to masakrirali u prvom poluvremenu.

Nikola Moro držao je sredinu terena.

- Fantastična noć, atmosfera čudo. Sve se vidjelo na terenu, ne mogu reći da smo očekivali, ali jesmo vjerovali i pripremali se za to. Jer ako vjeruješ, onda i očekuješ.

Dominik Livaković nije imao previše intervencija, ali ona jedna... Kako si to obranio?

- Rukom, ha,ha,ha.

- Dobro, ja sam tu za dečke kao i oni za mene. Igrali smo obranu vrhunski, to je treća momčad Italije prošle godine i najefikasnija. Malo me iznenadilo što je trener stavio trojicu ispred mene, ali dobro je postavio igru. No nećemo sada preveliku euforiju raditi, trebat ćemo još bodova za proljeće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani