Obavijesti

Sport

Komentari 55

Prebio Ejupija i njegova šogora zbog parkinga pa je nastradao

Prebio Ejupija i njegova šogora zbog parkinga pa je nastradao
1

Koprivničko-križevačka policija objavila je izvješće o kriminalističkom istraživanju napada koji se prošli tjedan dogodio u Koprivnici. U njoj je igrač Slaven Belupa Muzafer Ejupi brutalno pretučen

VIDEO

Napokon je dovršeno kriminalističko istraživanje koje baca sasvim drugu sliku od one koja je prostrujala medijima nakon tučnjave do koje je došlo u Koprivnici, 25. rujna oko 19.40 sati u Ulici Antuna Nemčića, na parkiralištu koje je zapalilo portale jer je u njoj sudjelovao 31-godišnji prvotimac NK Slaven Belupa, Muzafer Ejupi.

On je u prvi tren prikazan kao krivac, jer je u prvoj informaciji iz policije navedeno da je priveden u policiju na kriminalističko istraživanje, što je stvorilo sasvim drugi zaključak. Kad je policija dovršila postupak i podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, ispostavilo se da je upravo Ejupi najveća žrtva fizičkog obračuna, koji nije ničim izazvao.

Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu, 25. rujna, oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba 53-godišnjak (Mario Bartolec) metalnom šipkom udario u predjelu glave 31-godišnjeg (Ejupi) državljana Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu 32-godišnjem (Ejupijev šogor) državljaninu Sjeverne Makedonije, stoji na stranicama koprivničke policije, bez imena osoba.

Nadalje, policija navodi da je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju na štetu 31-godišnjaka, protiv osumnjičenog 53-godišnjaka je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mario Bartolec, koji živi u zgradi između zgrade u kojoj je sjedište Koprivničko-križevačke županije i Caffe bara Art, te je večeri zbog parkiranja željeznom šipkom udario Ejupija koji je pao izgubivši svijest, a potom je na red došao njegov šogor.

Nakon primljenih nekoliko udaraca, šogor Slavenova prvotimca oteo je šipku napadaču i izudarao ga tako da je ovaj završio u koprivničkoj Općoj bolnici s, kako je navela policija, teškim ozljedama.

Pokušali smo od tadašnje žrtve jer se nisu znali detalji tko je prvi krenuo u obračun dobiti informaciju te smo ga posjetili u bolnici, ali je odbio komentirati događaj u kojem je on bio krivac i na koncu osoba koju je policija kazneno prijavila. Unatoč svim pokušajima da dobijemo informaciju iz prve ruke Slavenova nogometaša, nismo mogli doći do njega.

Naš igrač Muzafer Muzo Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog...

Objavljuje NK Slaven BelupoPetak, 27. rujna 2019.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener