Obavijesti

Sport

Komentari 2

Pred ciljem utrke dugačke 50 km trkača je ubio udar groma

Pred ciljem utrke dugačke 50 km trkača je ubio udar groma
1

Trkač Thomas Stanley (33) je preminuo od udara groma u Kansasu. Istrčao je gotovo čitavu dionicu, a pred ciljem je izgubio život. Odmah su mu u pomoć pritrčali drugi trkači i liječnici, pokušali su ga reanimirati...

VIDEO

Čitav Kansas je u šoku nakon tragedije koja se dogodila na utrci dugoj 50 kilometara. Trkač Thomas Stanley (33) je preminuo od udara groma.

Život mu je prekinut gotovo pred sam cilj utrke. Strašno nevrijeme je tek počinjalo, a jedan udar groma je bio dovoljan da mu zaustavi život. Odmah su mu u pomoć pritrčali drugi trkači i liječnici, pokušali su ga reanimirati, povratiti funkciju srca i disanja, ali bezuspješno.

Pokretanje videa...

00:34

Organizatori su potvrdili tragediju, a tvrde kako je oluja stigla neočekivano. Kada je stradao Thomas Stanley, učinili su sve što su mogli da zaštite ostale natjecatelje i gledatelje i sklone ih na sigurno, javlja Sky.

Iako nikada nije prošao ciljem, Thomasovo je vrijeme zabilježeno među službenim rezultatima i zauzima 11. mjesto među 104 natjecatelja. Plaketu za završetak utrke primila je njegova neutješna supruga Ashley.

- Srce me boli, loše mi je, mučno u trbuhu... Sada si na nebu s Isusom. Provela sam s tobom 15 blagoslovljenih godina i planirala sam ih još 79. Bio si moj najbolji prijatelj. Čuvaj nas i moli za nas - objavila je Ashley Stanley nakon nesreće na svom Facebooku.

It is with deepest regrets and disbelief that I am writing to say that my best friend, father of our babies, and love...

Objavljuje Ashley StanleyNedjelja, 29. rujna 2019.

 Thomas je radio za neprofitnu organizaciju, a sa suprugom Ashley je imao troje djece. Najstarije od njih ima samo šest godina...

Nažalost, nije prvi put da je munja napravila probleme na jednom sportskom događaju. Najnoviji je zabilježen prije samo 20-ak dana tijekom utakmice jamajčanske studentske lige kada je grom udario nekoliko nogometaša. Srećom, na Jamajci nije bilo ljudskih žrtava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani