Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pred Klasnićem je nova borba: Optuženi doktori se žale sudu!

None Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

prema informacijama iz Bremena, Klasnića čeka sada još jedna mukotrpna borba jer su liječnici navodno pripremili žalbu. Bivši napadač od jeseni čeka na novi bubreg

Iako se činilo da je pravosudna borba Ivana Klasnića završena, čini se da će bivši hrvatski napadač ponovno morati na sud. Kako javlja Radio Bremen, dvojica liječnika Goetz Dimanski i Manju Guha protiv kojih je sud u Bremenu donio nepravomoćnu presudu krajem ožujka zbog grubih liječničkih pogrešaka su će se žaliti na presudu na Višem regionalnom sudu.

Podsjetimo, Zemaljski sud u Bremenu je naredio liječnicima  da Klasniću isplate svaki po 100 tisuća eura odštete za pretrpljenu bol te da snesu sve liječničke troškove. Sudac je ustvrdio da je Klasnić, samo u 2007. zbog nemogućnosti ispunjavanja svojih profesionalnih obveza, pretrpio materijalnu štetu u visini od milijun eura. Osim toga liječnici su odgovorni za svu "materijalnu nematerijalnu" štetu koju je Klasnić pretrpio zbog gubitka oba bubrega.

A prema informacijama iz Bremena, Klasnića čeka sada još jedna mukotrpna borba jer su liječnici navodno pripremili žalbu. Bivši napadač od jeseni čeka na novi bubreg i u međuvremenu se tri puta tjedno podvrgava dijalizi.

Komentiraj, znaš da želiš!