Obavijesti

Sport

Komentari 167

Predsjednici nije hladno, Šuker sve snimao, stigao i Plenković

Predsjednici nije hladno, Šuker sve snimao, stigao i Plenković
3

Dok je Kolinda skakala i navijala, predsjednik HNS-a Davor Šuker je iskoristio priliku i snimao sjajnu atmosferu na krcatoj Rujevici. Pokraj njega se smješkao premijer Andrej Plenković...

VIDEO

Navijači i igrači su jedva dočekali početak utakmice Hrvatske i Slovačke, a nakon što je intonirana himna, započelo je pravo navijanje na Rujevici. Navijači su od prve minute zapjevali kako bi podržali 'vatrene' u ključnoj utakmici za odlazak na Euro, a vatreno je i u svečanoj loži gdje su se okupili mnogi političari i poznate osobe. 

Pokretanje videa...

05:12

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović poznata je kao velika navijačica, a ona je također došla na Rujevicu kako bi podržala naše reprezentativce. Fotoreporteri su je opet uhvatili u elementu dok je skakala u Modrićevom dresu i navijala za naše nogometaše.

Sretno večeras Vatreni, igrajte za nas, za Hrvatsku, za Vukovar! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSubota, 16. studenoga 2019.

- Veselim se pobjedi večeras. Svi ćemo navijati i nadam se da nas vrijeme neće omesti, ali vremenska prognoza ipak nije tako loša. Vidim da ima puno navijača, svi su spremni za navijanje i idemo po pobjedu - rekla je predsjednica uoči utakmice, koja je obula "zenge", popularne čizme članova Zbora narodne garde, i pozvala je sve da ih nose u ponedjeljak u koloni sjećanja u Vukovaru.

U Rijeci je 13 Celzijusovih stupnjeva, većina navijača je obučena u zimske jakne, ali Kolindi očito nije hladno jer utakmicu gleda obučena u majicu kratkih rukava. Nju je vjerojatno zagrijala atmosfera, a utakmicu prati u društvu supruga Jakova, Miroslava Ćire Blaževića i Domagoja Vide koji ne konkurira za današnju utakmicu zbog žutih kartona.

Dok je ona skakala i navijala, predsjednik HNS-a Davor Šuker je iskoristio priliku i snimao sjajnu atmosferu na krcatoj Rujevici gdje su navijači jedva dočekali utakmicu reprezentacije u Rijeci. Danas su je i dočekali te su oduševili sa sjajnim navijanjem.

Utakmicu nije propustio ni premijer Andrej Plenković.

Susret Hrvatske i Slovačke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

 

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.