Obavijesti

Sport

Komentari 96

Predsjednik Dinama Barišić je skeptičan, ali Sammir dolazi!

Predsjednik Dinama Barišić je skeptičan, ali Sammir dolazi!
5

PREDSJEDNIK i DIREKTOR Uprava će odlučiti, ali ne želimo srljati u ‘problematične akvizicije’, rekao nam je Mirko Barišić. Tomislav Svetina, direktor “modrih”, ima sasvim drukčije mišljenje

VIDEO

Sammirov povratak još je na razini kuloarskih priča. Ne mogu reći ništa konkretno. Uprava će na kraju donijeti odluku, nećemo srljati u problematične akvizicije, rekao nam je jučer predsjednik Dinama Mirko Barišić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:11

Tomislav Svetina, direktor “modrih”, ima sasvim drukčije mišljenje. On je izjavio da Dinamo želi Sammira i kako se Brazilac želi vratiti u Maksimir. Čini se da predsjednik Barišić baš i ne dijeli njegovo mišljenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mogla bi se u Maksimiru ovih dana “lomiti koplja” zbog Sammirova povratka.

Kad su u studenom 2013. godine Brazilca “otjerali” iz Maksimira, Zdravko Mamić bio je odrješit. Tad je bio na mjestu izvršnog predsjednika.

- Sammir je pao kao Al Capone. Prije je imao više incidenata, ali je sada došao manji. Sve se nakupilo i on više neće biti u Dinamu. Više nikad neće zaigrati ovdje - rekao je tad Mamić.

Sammir je bio njegov ljubimac, Mamić mu je za svaki gol davao 500 eura, ali ljubav je pukla na jednom treningu. Trener je bio Zoran Mamić. Sammir je preko noći nestao iz Maksimira, a eto, sad bi se mogao vratiti.

“Molim te, vrati se u Dinamo da stignemo Rijeku. Trebamo te. Vrati se, legendo, čekamo te. Damire, u Maksimiru si uvijek bio Bog”... To su samo neki od mnogih komentara koji su u zadnja dva dana osvanuli na Sammirovu Twitteru i Instagramu.


Kako doznajemo iz dobro obaviještenih izvora, već do srijede Sammir bi trebao osvanuti u Dinamovoj svlačionici, a bio bi, to nije teško pogoditi, najplaćeniji igrač. Klub iz Maksimira spreman mu je ponuditi milijun eura na godinu.

E, sad, pitate se zašto je Sammir odbio ostati u Kini, gdje mu je ugovor sa Sunningom jamčio 6,5 milijuna eura na godinu, kako bi se vratio u Hrvatsku?

Kao prvo, Sammir nikad nije krio da je Zagreb njegov grad i da mu nigdje nije bilo kao u Zagrebu, pa ni u rodnoj Itabuni. Osim nostalgije za Zagrebom, Sammira je uhvatila nostalgija za Ligom prvaka. Prijateljima se povjerio kako mu je dosta života u Kini i da bi želio opet odjenuti dres “modrih”.

Naravno, ako Mirko Barišić “blagoslovi” transfer...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram