Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predsjednik Reala dobio pismo, iz njega je ispadao bijeli prah

None Foto: Reuters/PIXSELL 2

Na adresu europskog prvaka stigao je sumnjivi paket. Španjolski mediji javljaju kako je pošiljka poslana iz Italije. Na Santigao Bernabeuu su se pojavili policajci, vatrogasci i forenzičari

Drama i panika na Santiago Bernabeuu. Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, u petak navečer primio je sumnjivo pismo. Ubrzo je na velebni madridski stadion došla policija, a uskoro su stigli vatrogasci i forenzičari. Policija je odmah evakuirala ljude iz kafića i restorana koji se nalaze u blizini Realovog stadiona.

Španjolski mediji javljaju kako je sumnjiva pošiljka poslana iz Italije. Marca piše kako su pošiljku po dolasku otvorili forenzičari, a iz nje je onda ispao bijeli prah. To je aktiviralo sigurnosni protokol za biološki napad. Zaposlenici Reala morali su proći dezinfekciju, a čekaju se rezultati analize da bi se utvrdilo što je točno bilo u kuverti koja je poslana Florentinu Perezu.

Ovo nije prvi put da se nešto ovako dogodilo na Santiago Bernabeuu. Zaposlenici Reala već su u dva navrata prošli sličnu situaciju.

Komentari (5)
  • Valjda su im ovi iz Napulja poslali to , ali je prekasno stiglo , malo da se pocaste sa pravom robom.

    11. 3. 2017,   12:33
  • Maradona je to poslao! Bijeli prah! Hahahaha

    11. 3. 2017,   19:03
  • Daj meni malo:/)

    11. 3. 2017,   22:15