Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predsjednik Reala zaželio sreću Prosinečkom u Zvezdi

None Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Predsjednik Florentino Perez, direktor Jorge Valdano i svi zaposlenici kluba od srca Vam čestitaju na izboru za šefa stručnog stožera Crvene zvezde, stoji u brzojavu

 Real Madrid čestitao je svom bivšem igraču Robertu Prosinečkom na imenovanju za trenera Crvene zvezde, prenosi sportal.rs. 'Kraljevski klub' poslao je brzojav Prosinečkom na adresu Crvene zvezde, koji je osobno potpisao predsjednik kluba Florentino Perez.

- Predsjednik Florentino Perez, direktor Jorge Valdano i svi zaposlenici kluba od srca Vam čestitaju na izboru za šefa stručnog stožera Crvene zvezde. To je Vaš novi profesionalni početak i stojimo Vam na raspolaganju za sve što vam je potrebno u budućnosti – stoji, između ostalog, u brzojavu.

Prosinečki je tijekom karijere igrao za Crvenu zvezdu od 1987. do 1991. godine, kada je prešao u Real. U ''kraljevskom klubu'' zadržao se do 1994. godine.

Komentari (6)
  • evo ljudi moji,hrvati ga pjuju,cijeli svijet mu čestita.čudo mo od naroda,nema šta

    20. 12. 2010,   17:46
  • slažem se sa neman-om. sve sto je dobro nama nevalja.

    20. 12. 2010,   19:32
  • tako je svi ga cijene,samo hrvati pljuju...tako je bilo i dok je igrao,svi su vikali lijen je,ne trči,puši a zvezdi je bio dobitak na lotu...i postao najskuplji igrač na svijetu,i najbolji....u zadnjih 20 godina se takav "umjetnik sa loptom nije rodio"...i dan danas mu nitko nemože uzeti loptu,pitajte naše reprezentativce sa kojima je trenirao......ja mu želim puno uspjeha bez obzira šta je to zvezda....poštivao sam ga prije poštivat ću ga uvjek

    20. 12. 2010,   21:06