Obavijesti

Sport

Komentari 9

Predstavili ga u videu koji je tako loš da ga je i klub obrisao

Predstavili ga u videu koji je  tako loš da ga je i klub obrisao
2

Jamesa McCarthy doveden je u zadnjim satima engleskog prijelaznog roka iz Evertona u Crystal Palace za 3.3 milijuna eura. Palaceov CM onda je obavio promotivni posao vrijeda cca. 3 eura

VIDEO

Odlazak Lukakua iz Man Uniteda, prelazak Davida Luiza iz Chelseaja i Kenana Tierneya iz Celtica u Arsenal, Tottenhamova pojačanja Lo Celso i Sessegnon, Wellbeck u Watfordu, povratak Andyja Carrolla u Newcastle...

Sve su to transferi koji su tresli zadnje sate prijelaznog roka u Engleskoj koji je završio u četvrtak u 18 sati, ali - pažnju je ukrao jedan niskoprofilni prelazak iz Evertona u Crystal Palace.

Irac James McCarthy (28)je za tri milijuna i tristo tisuća eura Goodison Park zamijenio Selhurst Parkom, a posao koji je odradila Palaceova ekipa za odnose s javnošću bio je toliko "dobar" da su ga se i sami zasramili, a klub ga obrisao s društvenih mreža. Pogledajte i sami za što netko dobiva plaću:

Bayernovi, Romini i Ajaxovi CM-ovi, na primjer, čuda rade na Twitteru, dižu rejting klubu i 'regrutiraju' nove navijače. Sjajnu promociju znaju napraviti i u našoj Lokomotivi i(li) talijanskom Beneventu, ali Crystal Palace... Vidjeli ste i sami.

Netko je za 'community managera' valjda zaposlio nekoga iz rodbine po logici, "Ma to mi je mali od rođaka, stalno gleda u taj mobitel, on će vam to odradit' vrhunski".

Odradio (ili odradili) su tako da je klub sam obrisao video nakon što je nekoliko sati bio predmet "sprdnje" najprije lokalne, onda cijele britanske, a na kraju i ekipe iz cijelog svijeta jer danas granica nema, a od dobrih se priča brže šire jedino one loše.

Englezi su sami taj video predstavljanja proglasili najgorim ikad, a brisanje je, naravno, bilo uzaludno. Prije nego što je stisnut 'delete' tih je 18 sekundi snimljeno 18 milijuna puta.

A veznjak McCarthy ima olakšicu. Lošiji od videa ne može biti ni da 'trpa' autogol po utakmici.

Everton v Manchester United - Premier League - Goodison Park
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića