Obavijesti

Sport

Komentari 27

'Pregovaramo s Griezmannom, a ne znam hoće li doći Neymar'

'Pregovaramo s Griezmannom, a ne znam hoće li doći Neymar'
1

Da, Neymar želi otići iz PSG-a, ali oni mu ne daju. Hoćemo li ga dovesti? Ne želim pričati o igračima koji nisu članovi našeg kluba. Mi imamo Dembelea i uživamo u njegovim igrama. On je po meni najbolji...

VIDEO

Dok u Barceloni miruju što se tiče transfera, Real Madrid je skoro pa kompletirao roster za sljedeću sezonu. Mnogi navijači Barcelone izrazili su ljutnju zbog toga, naročito zbog loše prošle sezone Bluesa u kojoj su u završnici ostali bez Lige prvaka i Kupa kralja. Dok se rivali pojačavaju, oni miruju kao da je sve bajno, govorili su navijači.

Predsjednik Barcelone Joseph Maria Bartomeu sjeo je za stol s predstavnicima medijima i odlučio odgovoriti na sve glasine koje se vuku po medijima, od transfera Neymara i Griezmanna, pa do ostavke potpredsjednika kluba Jordija Mestrea.

- Želio bih se zahvaliti Jordiju Mestreu za njegovo zalaganje i doprinos.Preuzeo sam na sebe sve dužnosti koje sa sobom nosi funkcija potpredsjednika kluba. Prije točno dva dana, Jordi me je obavijestio o svojoj namjeri. Naveo mi je više razloga zbog kojih ne želi ostati na toj funkciji. Potrudio sam se da razumijem njegove razloge, ali ga nisam uvjeravao da ostane sa nama - rekao je Bartomeu za početak, a onda se okrenuo onome što ljude najviše zanima. Griezmann i Neymar.

La Liga Santander - Espanyol v Atletico Madrid

- Da, Neymar želi otići iz PSG-a, ali oni mu ne daju. Hoćemo li ga dovesti? Ne želim pričati o igračima koji nisu članovi našeg kluba. Mi imamo Dembelea i uživamo u njegovim igrama. On je po meni jedan od najboljih na svijetu, i da, draži mi je od Neymara - rekao je Bartomeu pa odgovorio i na glasine o dolasku De Ligta.

-  Na početku glasina o de Ligtu sam vam rekao da znam gdje će on igrati. Sada želim da vam potvrdim da i dalje znam koji će on klub odabrati, a ujedno time i zatvaram ovu temu.

Navodno je i Messi zatražio Neymarov dolazak, no predsjednik Barce izričito je rekao da on nema veze s transferima i da o tome odlučuju trener i sportski direktor

Neymar je već tjednima na pragu povratka u Barcu, no za sada od toga nema ništa. Katalonci su ga prije dvije godine prodali za 220 milijuna eura, a teško da u ovome trenutku mogu toliko iskeširati za njega.

Dok je Neymar i dalje samo san, Antoine Griezmann bi mogao postati java. Barcelona ga je htjela prošlog ljeta, no on nije htio napustiti Atletico. On se već oprostio od kluba s Wande Metropolitano i sigurno je da će napustiti klub, no još se ne zna gdje će nastaviti karijeru. A to bi prema svemu sudeći trebala biti Barcelona, što je priznao i sam Bartomeu.

Ligue 1 - Paris St Germain v Guingamp

- Jučer smo uspostavili kontakt s Atleticom u vezi Griezmanna. Naš i njihov sportski direktor su se sastali i razgovarali su o mogućnostima tog transfera. Neću ništa dalje otkriti. Mi smo zainteresirani za njega, a hoće li doći do transfera, to ćemo vidjeti - zaključio je Bartomeu koji je naglasio kako je za njega rad u Barceloni čast i da planira odraditi do kraja svoj mandat koji istječe 2021. godine. 

Kako god, Katalonci će morati malo ubrzati s pojačanjima da im netko ne bi preoteo Griezmanna, a za njega je navodno zainteresiran i PSG. Dok su oni još u zimskom snu, Real je doveo Hazarda, Jovića, Mendyja, Militaa i Rodryga te poslao Barceloni opasnu poruku za sljedeću sezonu. No ono što nas raduje je to da će La liga sigurno opet biti zanimljiva, a naročito budući derbiji Madriđana i Katalonaca. Hazard vs. Messi, bolje ne može.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica