Obavijesti

Sport

Komentari 12

Premijer Plenković oduševljeno pratio nastupe naših skijaša...

Premijer Plenković oduševljeno pratio nastupe naših skijaša...
1

Na sljemenskom muškom slalomu u prvoj vožnji naši su skijaši napravili odličan podvig i privukli ljude na drugu vožnju. Naše je bodrio i premijer Andrej plenković, a skijaši su okupljenima zahvalili odličnim rezultatima

VIDEO

Andrej Plenković samo je mogao zapljeskati našim skijašima koji su postigli najbolje rezultate karijere pred domaćom publikom.

Premijer je zajedno s navijačima bodrio naše skijaše. U prvoj vožnji tribine su bile poluprazne, no odlični nastupi naših skijaša privukle su ljude na Sljeme. To je samo bio dodatan poticaj našim skijašima da daju sve od sebe u drugoj vožnji. Prvi je pred navijače u drugoj vožnji izišao Elias Kolega koji je završio na 20. mjestu.

Zatim je odskijao i Matej Vidović  koji je na kraju završio 15., a najveći podvig napravio je odlični Varaždinac Istok Rodeš koji je izjednačio svoj najbolji rezultat i završio 7. na Sljemenu. Oduševio se i premijer Plenković koji je na ovaj podvig mladog Rodeša mogao samo zapljeskati. 

Okupljeni su na kraju pozdravili i novog starog kralja Sljemena, Austrijanca Marcela Hirschera koji je odskijao najbolje u drugoj vožnji i na kraju pobijedio ispred Francuza Alexisa Pinturaulta i sunarodnjaka Manuela Fellera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu