Obavijesti

Sport

Komentari 5

Preokret: Nate Diaz oslobođen optužbi za doping, borit će se

Preokret: Nate Diaz oslobođen optužbi za doping, borit će se
4

Borba vrijedi. Znao sam 100 posto da Diaz ne uzima ništa kako bi varao, objavio je šef UFC-a Dana White i smirio borca koji je vulgarno napao tu i antidopinšku organizaciju zbog pozitivnog nalaza

VIDEO

Samo dan nakon što je Nate Diaz (34) na Twitteru objavio kako neće skrivati da su mu otkrili "povišene razine supstance uzrokovane kontaminiranim suplementima" i da se zbog toga neće boriti protiv Jorgea Masvidala (34) na UFC-ovoj priredbi 244 u New Yorku 2. studenog sve se preokrenulo.

Pokretanje videa...

01:37

UFC je, naime, objavio priopćenje u kojemu tvrdi kako Diaz nije napravio nikakav prekršaj i da ga ne čeka kazna.

"Borba vrijedi! Znao sam 100 posto da Diaz ne uzima ništa kako bi varao", napisao je predsjednik UFC-a Dana White.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Diazu je u krvi pronađen "selective androgen receptor modulator", nesteroidni preparat koji daje rezultate slične onima nakon korištenja steroida. Uzrok su, tvrdi američka antidopinška agencija Usada, kontaminirani veganski i prirodni multivitamini koje je koristio, a uzorak je bio ispod dozvoljene granice.

Sam Diaz kasno u četvrtak bio je vrlo oštar i vulgaran na Twitteru u komentaru predstojeće borbe za BMF pojas protiv Masvidala u Madison Square Gardenu.

"To su lažne optužbe, ja uzimam samo prirodne suplemente, čak ni ne jedem meso. Dok god UFC, Usada ili tko god me za*ebava ne riješi ovo, neću se natjecati. Neću igrati njihovu igru, biti tiho i pokušati ovo sakriti kao što su mi sugerirali. Neću dozvoliti da se moje ime oblati kao varalicu, kao i svih onih šu*aka koji su šutjeli do završetka borbe samo da bi ih isplatili. Je*eni prevaranti", napisao je Diaz i nastavio:

"Je*e mi se za tamo neki novac, on nije iznad mog dostojanstva i ostavštine. Neću surađivati, neću šutjeti i čekati da to riješim nakon borbe. To je varanje."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu