Obavijesti

Sport

Komentari 17

Preprodavači opet vrebaju: Za Istok ulaznica i do 500 kuna...

Preprodavači opet vrebaju: Za Istok ulaznica i do 500 kuna...
1

Na internetskim oglasnicima još ima ulaznica za Ligu prvaka i Šahtar u Maksimiru. Sjever (u kutu dolje) može se naći za 120 kuna, za istočnu tribinu traži se 300, a za Zapad od 400-500 kuna

VIDEO

Zagreb je lud za svojim Dinamom, od 21:00 u Maksimiru će opet grmjeti himna Lige prvaka, dolazi Šahtar i svi bi na stadion, ali... Kako kada prvotimci priznaju da je i njima bilo teško nabaviti ulaznice?!

Pokretanje videa...

03:30

Dakle, situacija identična onoj na Rujevici na kojoj ni predsjednik, direktori i igrači ni svima iz obitelji ne mogu nabaviti ulaznicu za Hrvatska vs. Slovačka, a kamoli nekome drugome.

Zadnje 'utočište' su internetski oglasnici. Kupnja od onih kojih ulaznice ili ulaznicu imaju, a iz ovog ili onog razloga večeras ne mogu u modro grotlo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ranim jutrom na sam dan utakmice najjeftinije što se nudi je ulaznica za Sjever: 120 kuna, a vlasnik jasno ističe "Sjever, ali - u kutu dolje".

Cijene za istočnu tribinu kreću se od 300-350 kuna, mjesto na zapadnoj se prodaje za cca. kuna sa (zasad) najskupljom ponudom od 500 kuna za Zapad dolje.

Dino Perić: I meni je bilo teško nabaviti ulaznice za Šahtar!
Dino Perić: I meni je bilo teško nabaviti ulaznice za Šahtar!

Naravno, nude se i paketi, s popustima. Npr. tri Istoka za 1.000 kuna ili tri ulaznice za Istok 32. red idu za 300 kuna po komadu, ali sa napomenom "popust ako kupite sve tri"...

Inače, ulaznice za sjevernu tribinu u pretprodaji su koštale 120 kuna (i gornji i donji dio), Istok i zapad gore koštali su 200, a Zapad dolje 300 kuna.

Ako imate dovoljno 'perja' u džepu još se može osigurati mjesto u Maksimiru za Dinamo-Šahtar, ali samo ako imate i vremena surfati internetskim oglasnicima, a ako ste jači pregovarač vjerojatno vas čeka i kakav popust.

I nemajte straha da sa tako kupljenom ulaznicom nećete moći na stadion. U ovom slučaju ne vrijedi pravilo kao kod utakmica reprezentacije. Dakle: ulaznice nisu personalizirane.

Kako god bilo... Stari Maksimir bit će spektakularno pun!

Pokretanje videa...

Dinamo trenira prije Šahtara 00:15
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu