Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Prijavili smo Siget, bili smo Palestinci u vlastitom gradu'

Igrali smo na pet različitih stadiona, potrošili mnogo novca, a sad zbog 500 stolica ne možemo dobiti dozvolu za prvu ligu, rekao je predsjednik HD-a Ivica Perković

VIDEO

Ni dan prije početka nove sezone Prve HNL, a dva dana prije početka premijerne utakmice u najvišem rangu, Hrvatski dragovoljac ne zna na kojem će stadionu igrati. 

- Bili su ljudi iz policije koji osiguravaju stadion i napravili procjenu sigurnosti. Utakmicu protiv Lokomotive prijavili smo u Sigetu i nadamo se da ćemo dobiti uvjetnu licenciju za odigravanje te utakmice - rekao je predsjednik HD-a Ivica Perković, čiji klub ima alternativu igranja u Maksimiru.

- Dosad smo djelovali kao Palestinci u vlastitom gradu, igrali smo na pet različitih stadiona, potrošili mnogo novca, a sad zbog 500 stolica ne možemo dobiti dozvolu za prvu ligu.

Prošle godine su dobili licenciju za isti stadion u Sigetu, a ništa od tad nisu promijenili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Grad je obećao da će nam napraviti južnu tribinu s 500 mjesta kako bi mogli dobiti potrebitu dokumentaciju i kroz dan ćemo znati da li smo dobili licenciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića