Obavijesti

Sport

Komentari 1

Prije kome napisala: Bojim se, moja teta je ovako preminula...

Prije kome napisala: Bojim se, moja teta je ovako preminula...
1

Angela Magana je bivša američka UFC borkinja. Zbog ozljede leđa morala je na hitnu operaciju. S navijačima je podijelila kako se boji da ju neće moći probuditi iz anestezije. Sad je u komi

VIDEO

Stravična priča preko Twittera je podijeljena sa svjetskom javnošću, prvenstveno ljubiteljima borilačkih vještina i nekadašnje UFC borkinje, 35-godišnje Angele Magane.

Početkom tjedna Magana je morala na hitnu operaciju leđa i to usred priprema za meč. Dok su je na bolničkim kolicima odvozili u operacijsku dvoranu Angela je na društvene mreže stavila video u kojem objašnjava:

- Inače sam pozitivna i optimistična, ali sada će mi biti prvi put da sam posve anestezirana. Imam osjećaj da se neću probuditi, da ću umrijeti - pričala je Magana koju je umirivalo medicinsko osoblje, svjesno i pozadine Angelinog straha jer njena je teta upravo tako preminula: nisu ju mogli probuditi nakon opće anestezije.

Dan kasnije na istom Twitter nalogu osvanula je objava njenih trenera na čelu s Gabrielom Lamastusom:

- Poruka od Angelinog trenerskog tima: došlo je do komplikacija, liječnici ju ne mogu probuditi. Pokušavaju s raznim opcijama, a mi ćemo vas obavijestiti o razvoju događanja. Hvala vam na potpori i ljubavi.

Iz 'Teama La Perla' na Angelinom su Twitter profilu potom objavili još tri videa koje je ona sam snimila prije operacije uz želju da ih se podijeli s javnošću.

- Ovo je teško za gledati... Ali šaljemo ti dobre vibracije i energiju za ozdravljenje, ratnice. Probudit ćeš se!

Angela je, baš kako je i strahovala, završila u komi kao i njezina pokojna teta. Naravno, nada postoji, Magana je mlada i jaka. To je organizam profesionalne sportašice.

Magana nije u UFC-u od kraja pretprošle godine zbog tri uzastopna pretrpljena poraza. Komplikacija zbog koje je morala na operaciju je iznimno rijetki Caudo equina sindrom, uklještenje živaca donjeg dijela leđa koji šalju i primaju poruke za noge, stopala i zdjelicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.