Obavijesti

Sport

Komentari 27

Prijeti nam opasni norveški Rambo: Uništit ću Hrvatsku!

Prijeti nam opasni norveški Rambo: Uništit ću Hrvatsku!
3

Nije John, zove se Christopher, konstitucijom nimalo ne nalikuje slavnom filmskom prezimenjaku, visok je i malo štrkljav, ali nije bezopasan. Igra na desnom vanjskom

VIDEO

Još jedanput je izbornik Goluža, nekoliko sekundi prije početka utakmice, skinuo sat s ruke, predao ga fizioterapeutu Kajbi, dao "pet" svim igračima i poveo Hrvatsku u pobjedu. To je već postao ritual, ista je procedura prije svake utakmice. Zasad uspješan ritual, iako...

- Vidjelo se da smo mislima već na idućoj utakmici, ova nam ionako nije previše značila - rekao je izbornik nakon druge pobjede u dvije utakmice.

Međutim, bez obzira na to, njegova Hrvatska u Vršcu baš i ne oduševljava.

- Ako nastavimo ovako, crno nam se piše - iskren je bio Mirko Alilović, koji je protiv Slovenije opet bio na visokoj razini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- A nisi mogao tako braniti za Celje?! - vikali su na Mirka razočarani slovenski navijači.

A on je uporno skidao čiste "zicere" i slavio u svom stilu, sa stisnutim šakama. U prvoj utakmici obranio je 16, u drugoj 10 lopti. Trebat će nam takav Alilović i danas, protiv Norveške treba uloviti još dva boda za drugi krug. Pogotovo zato što Norvežani imaju, ni manje ni više nego – Ramba!

- Uništit ću Hrvatsku - zaprijetio je norveški Rambo.

Nije John, ovaj se zove Christopher, konstitucijom nimalo ne nalikuje slavnom filmskom prezimenjaku, visok je i pomalo štrkljav, ali nije bezopasan. Igra na desnom vanjskom i naši će morati pripaziti na njega.

- Taj dečko mi je ugodno iznenađenje, jako je dobar - rekao je Goluža i sa smiješkom dodao:

- Oni imaju Ramba, ali mi na golu imamo hobotnicu.

Seciranju norveškog Ramba pridružio se i Igor Vori.

- Čim se zove Rambo, sigurno je opasan... Šalim se, naravno. Imaju šest, sedam jako dobrih igrača, odličan su kolektiv i moramo biti jako oprezni - rekao je hrvatski kapetan, pa ipak naglasio:

- Svi su oni dobri, ali Rambo je ipak Rambo.

Norveška je, s Rambom ili bez njega, tipična skandinavska momčad, agresivna, čvrsta, čak i gruba. A Hrvatska se, dojam je, još zagrijava.

- Moramo popraviti neke detalje u igri, dolaziti do šuteva igrom, a ne individualnim rješenja. Kako to popraviti? Većom koncentracijom - otkrio je recept izbornik Goluža.

Balića nije puno koristio dosad, valjda ubuduće hoće, ali u dobroj su formi i krila, i Lacković, i Duvnjak, i Alilović... Još samo da se priključe i navijači, koji također rastu. Protiv Islanda ih je bilo 26, protiv Slovenije 43. Valjda će protiv Norvežana biti još bolje. I na terenu i na tribinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram