Obavijesti

Sport

Komentari 80

Primera: Bilićev Sporting je uspio zaustaviti Barcelonu...

Primera: Bilićev Sporting je uspio zaustaviti Barcelonu...
16

Rekordnom nizu od 16 uzastopnih prvenstvenih pobjeda stigao je kraj na stadionu El Molinon. Barcina momčad odigrala je na gostovanju kod Sportinga u Gijonu 1-1

VIDEO

Malo je tko očekivao da će Sporting zaustaviti Barcelonin niz, ali domaćin je iskoristio jedini udarac prema golu Victora Valdesa za prvi remi Barcelone na strani ove sezone. Do ove subote igrači Josepa Guardiole bili su u savršenom nizu od deset uzastopnih pobjeda na strani, nizu koji je prekinut golom Davida Barrala (s lijeve strane u 16. minuti) i uz mnoštvo intervencija Sportingovog golmana Ivana Cuellara.

Kapitulirao je bivši golman mlađih selekcija španjolske nogometne vrste samo jednom, u 79. minuti, kada ga je lijepim lob-udarcem nadmudrio David Villa. Za sve ostalo može samo pobrati čestitke za obranu svoje mreže.

Barcelona je, očekivano, imala više od igre u ovom ogledu. Posjed lopte od 78 posto koristila je za kreiranje napada koji su se nizali jedan za drugime, no koji nisu "isprovocirali" sedamnaestu uzastopnu pobjedu i izjednačenje Interovog rekorda, kada su natjecanja u ligama europskih klubova u pitanju.

Osvojenim bodom ili uz izgubljena dva, 'katalonski ponos' povećao je svoju prednost pred Real Madridom na Primerinoj ljestvici. Iznosi ona sada osam bodova, a priliku da je smanje na pet igrači Josea Mourinha imat će u nedjelju na gostovanju kod Espanyola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski napadač Mate Bilić u igru je za Sporting ušao u 88. minuti.

Treću uzastopnu utakmicu na svom stadionu Vicente Calderon, a četvrtu u nizu izgubili su nogometaši madridskog Atletica. Ovaj puta svladala ih je Valencia 2-1 i to nakon što je Jose Antonio Reyes doveo domaćina već u trećoj minuti u vodstvo i nakon što je Diego Forlan u 58. propustio realizirati jedanaesterac.

Propušteno od Atletica kaznio je Joaquin svojim trećim i četvrtim pogotkom sezone što je Valenciju dovelo do trećeg mjesta ljestvice. Hoće li ondje i ostati znat će se u nedjelju nakon utakmice Deportiva i Villarreala, do sada najuvjerljivije pratnje vodećega dvojca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka