Obavijesti

Sport

Komentari 1

Priznali krivicu: Mahali nožem pred Kolašincem, on nije trzao

Priznali krivicu: Mahali nožem pred Kolašincem, on nije trzao
1

Arsenalov dvojac Mesut Özil (31) i Sead Kolašinac (28) u srpnju su zbog hrabrosti nogometaša iz BiH izašli neokrznuti nakon što im je jedan od napadača prijetio nožem. Sad je dvojac napadača priznao krivicu

VIDEO

Kolašinac i ja pogledavali smo se 10-15 sekundi, mislili smo da možda žele fotografiju s nama ili tako nešto, što se inače događa. Ali potom smo uočili da jedan drži oružje. Očito su vidjeli velik automobil i kako mi je Sead taman nešto davao, uočili su i njegov skupocjen sat, započeo je Mesut Özil u intervjuu za The Athletic o nesretnom događaju iz srpnja.

Turčini Ferhat Ercan (27) i Salaman Ekinci (27) priznali su krivicu za pokušaj napada na Arsenalov dvojac nakon što su prvo opovrgnuli bilo kakvu povezanost sa slučajem koji im se stavlja na teret. Ercan i Ekinci su inače uhićeni prilikom sukoba ispred Özilove kuće sa njegovim zaštitarima.

Podsjetimo, Özil i Sead Kolašinac bili su žrtve napada u srpnju, ali zahvaljujući prisebnosti i hrabrosti bosanskohercegovačkog. nogometaša, odbili su napadače i pobjegli. No, zbog prijetnji i šoka, neko su vrijeme bili izvan momčadi Arsenala.

- Rekli su mu 'Daj nam sat!' Seadova je reakcija bila vrlo, vrlo hrabra jer napao je jednog od napadača. Drugi je s mopedom stajao ispred moga auta tako da nisam mogao voziti. - objasnio je veznjak Arsenala i nastavio:

- Nedugo prije toga sam se oženio i bio sam jako uplašen sa svoju suprugu. I za Seada, nisam razmišljao o sebi. Bojao sam se da ne otvore ženina vrata. I pokušali su, ali sam preko sjedala uhvatio kvaku da ih zatvorim. Tada sam vidio šansu da pokrenem auto i pobjegnem, jer da su mi zgrabili ženu, svašta grozno moglo joj se dogoditi. Vozikao sam se naprijed-natrag i vikao Seadu 'Uskači!' Drugi je pokušao otvoriti njegova vrata, ali Sead ih je zatvorio i pobjegli smo.

Europa League - Arsenal Training

Tamošnja je policija objavila i cijelu snimku napada na Özila i Kolašinca gdje se dobro vidi kako je hladan u tim trenutcima bio Sead Kolašinac.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...