Obavijesti

Sport

Komentari 102

Procurio video Ronalda i žene koja ga optužuje za silovanje

Procurio video Ronalda i žene koja ga optužuje za silovanje
1

Snimka mobitelom pokazuje nogometaša i djevojku u klubu kako plešu i grle se samo nekoliko sati prije navodnog silovanja u njegovom apartmanu u Los Angelesu 2009. Kathryn je s njim bila u VIP dijelu...

VIDEO

Cristiano Ronaldo trenutno proživljava najgoru noćnu moru. Optužen je za silovanje, koje je navodno bilo još 2009. u Las Vegasu, a okrive li ga, mogao bi dobiti i doživotni zatvor. Kathryn Mayorga uzela je 2010. za šutnju 375.000 dolara, a sad ga je i službeno optužila.

Procurio je i video njega i hostese kako plešu u noćnom klubu, samo nekoliko sati prije navodnog silovanja. Britanski The Sun objavio je video sniman mobitelom u kojem se vidi Ronaldo u VIP dijelu u društvu djevojaka. Kathryn je u svojim iskazima tvrdila da ju je nogometaš povukao za ruku i rekao joj "ti, pođi sa mnom", dok je njegova verzija kako je sama tražila da ju puste u VIP dio. 

VIDEO pogledajte ovdje...

Snimka ide više u prilog Portuglacu, s obzirom da su neko vrijeme plesali, razgovarali i dodirivali se, očito na obostrano zadovoljstvo. Teško je znati što se dogodilo poslije, ali prema snimci iz kluba Kathryn je sama prilazila nogometašu čak i kad bi se on okrenuo i prestao plesati. 

Brojne su skepse u javnosti zašto je ona baš sad odlučila izaći u javnost s njegovim imenom, Ronaldova obitelj šuti, odvjetnički tim je najavio tzužbu protiv Der Spiegela, koji je objavio intervju s Mayorgom, a sam Ronaldo kaže kako je sve laž. 

Majka žene koja tvrdi da ju je Ronaldo silovao: Slomila se...
Majka žene koja tvrdi da ju je Ronaldo silovao: Slomila se...

Tada manekenka i hostesa, a kasnije učiteljica, kaže kako ju je na iskorak inspirirao #MeToo movement, pokret protiv seksualnog zlostavljanja koji se viralno proširio, a podržali su ga i brojni poznati. Čak je i dala otkaz na poslu jer, kako kaže, trebat će joj sva moguća snaga da se suprotstavi Ronaldu. 

Prvotni dogovor je bio da nakon što ju Ronaldo isplati, zauvijek šuti, a u protivnom mora vratiti sav novac. No, Kathryn sad ima novog odvjetnika, puno iskusnijeg, koji tvrdi kako sporazum nije pravno obaveziv. U posjedu je i 27 strana dokumenata koji sadrže, između osalog, Ronaldove izjave koje bi mu mogle naštetiti. 

Navodno je u prvim ispitivanjima izjavljivao kako je ona 'više puta rekla ne, ali se nije odmaknula, bila je dostupna'. Oboje su izjavili kako se poslije ispričao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...