Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prodao iznajmljeni automobil pa mora u zatvor na 2 godine

None Foto: AI Project/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Tomaš Repka (45) još je u prosincu 2016. za 46 670 eura prodao iznajmljeni automobil te je za to osuđen na kaznu od 15 mjeseci zatvora, ali ta mu je kazna produžena

Nekad se suprotstavljao i legendarnom sucu Collini, a sad će morati u zatvor zbog prodaje iznajmljenog automobila. Tomaš Repka  već je prije šest mjeseci osuđen u drugom slučaju na dobrotvorni rad kad je objavio oglas 'eskort dame' sa slikom svoje bivše supruge te je svoju kaznu morao odraditi u lokalnoj zajednici. 

U veljači je kažnjen s 15 mjeseci zatvora zbog spomenute prodaje automobila, a kazna mu je povećana uz obrazloženje da je to minimalna kazna zatvora za takvo djelo.

Prije je odrađivao kazne zbog vožnje u alkoholiziranom stanju te zbog neplaćanja alimentacije. Ovaj bivši češki reprezentativac je nakon nogometne karijere odlučio biti buntovan kao što je bio i na terenu. Bio je veoma agresivan te je često on 'dijelio pravdu' umjesto sudaca. U karijeri je dobio 18 crvenih kartona.

Igrao je za češki Banik, Spartu Prag, Fiorentinu, West Ham i Budejovice, dok je dres Češke reprezentacije nosio 46 puta.

Komentiraj, znaš da želiš!