Obavijesti

Sport

Komentari 86

Proljeće, vidi tko je opet ovdje! Dinamo se vratio nakon 1970.

Proljeće, vidi tko je opet ovdje! Dinamo se vratio nakon 1970.
20

Dinamo će 14. veljače 2019. odigrati svoju prvu europsku proljetnu utakmicu nakon 49 godina čekanja! Točno 19 godina nakon povratka imena Dinamo, još će jednom Valentinovo biti posebno za "modre".

VIDEO

Dinamovci, hvala vam! Mnogi vam to žele večeras reći, ali ne mogu. Mnoge ste večeras usrećili, mnoge ste rasplakali od sreće, mnogi su trljali oči u nevjerici i pitali se: Je li moguće?! Pa moj Dinamo će prezimiti u Europi.

'Igrači mi kažu: Lani je čak 28 nas htjelo otići. Sad neće nitko'
'Igrači mi kažu: Lani je čak 28 nas htjelo otići. Sad neće nitko'

Ući će ovaj 8. studeni u povijest zagrebačkog ponosa. Dugo, predugo se čekalo na to, ali hvala Bogu, se evo dočekalo. Bilo je u Maksimiru od te sezone 1969/1970. doista "zlatnih" generacija i velikih trenera. No niti jedna nije uspjela napraviti ovo što je napravila momčad Nenada Bjelice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:12

Dinamo će 14. veljače 2019. godine odigrati svoju prvu europsku proljetnu utakmicu nakon 49 godina čekanja! Točno 19 godina nakon povratka imena Dinamo, još će jednom Valentinovo biti posebno za "modre". 

Nekako smo znali da to ne može biti na "normalan" način. Moralo se dogoditi nešto posebno, nešto neuobičajeno na utakmici kojom je Dinamo osigurao europsko proljeće. Magla svuda, magla oko nas. Tako je bilo u ovoj povijesnoj "modroj" utakmici. Goran Ivanišević ponedjeljkom je osvojio Wimbledon. Zbog toga je taj meč bio još više poseban, isto tako je ova Dinamova pobjeda zbog magle i slabe vidljivosti bila još posebnija. 

Ma kaj se skrivaš v megli toj?! Dinamo je izborio europroljeće
Ma kaj se skrivaš v megli toj?! Dinamo je izborio europroljeće

Osamnaest tisuća sretnika bilo je u Maksimiru, ali samo su neki sretnici vidjeli golove svojeg voljenoga kluba. Spustila se magla, a spustio se i mrak na oči navijača i igrača Spartaka iz Trnave. Zamislite samo kako je bilo njihovim navijačima. U prvoj utakmici nisu mogli na tribine, sad su bili na jugu, a jadni su na aplikacijama i po zvuku sa zapada i istoka mogli skužiti da njihova momčad gubi.

Prezimljavanje u Europi izboreno je na veličanstven način. Četiri velike pobjede, 12 bodova. Samo je u posljednja dva kola preostalo izboriti prvo mjesto u skupini. Ne sumnjamo, uspjet će ova Bjeličina momčad i u tome. To je momčad s gardom, momčad sa stavom. Išao bi Bjelica s njima na kraj svijeta, a oni sa svojim Bjelkom. Pustit ćemo ga proslavi ovo kako spada, da odradi sa svojom momčadi još neke bitne utakmice ove jeseni, a onda je red da počasti, da kuha kao što je i obećao.

Ovo je i za tebe, Joža! Boysi su razvili zastavu s likom Kužea...
Ovo je i za tebe, Joža! Boysi su razvili zastavu s likom Kužea...

Kad je došao, navijačima je obećao pravi i jaki Dinamo. Bogme, Nenad je to obećanje itekako ispunio. Ne sumnjamo da će ispuniti i ovo kao što je obećao. Kakvu je samo moćnu momčad stvorio. I on i njegovi dečki su zaslužili hvalospjeve. 

Dinamovci, svi vi kojima je srce plavo, nazdravite malo večeras. Popijte malo i polako vozite doma. Policija će svakako puno opasnija biti za vikend kad je Martinje. I, naravno, zapjevajte onu staru:

Plavi, plavi, plavi, plavi iz naših grla sve je jači zvon. Dinamo je pravi, Dinamo je pravi šampion... 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu