Obavijesti

Sport

Komentari 64

Nadzorni odbor Hajduka neće odstupiti: Izbori su u prosincu

Nadzorni odbor Hajduka neće odstupiti: Izbori su u prosincu
1

Aktualni saziv NO Hajduka trebao je ostati na funkciji do druge polovice 2019. godine, no posljednji događaji u klubu jasno su potvrdili da tijelo nije odradilo svoj posao kako treba i zato se raspisuju prijevremeni izbori

VIDEO

U Novinarskom salonu stadiona na Poljudu odražana je konferencija za medije Nadzornog odbora Hajduka. Gost je bio Slaven Marasović:

- S obzirom na posljednja događanja i veliki interes javnosti, obraćam vam se u ime Nadzornog odbora. Članovi Nadzornog odbora su odgovorni za sve što se događa u klubu sukladno svojim ovlastima. Kako procjenjujemo rad Uprave? Na sjednicama NO često sudjeluju i drugi djelatnici kluba, a mi tražimo pismene izvještaje pomoću kojih donosimo odluke - počeo je Marasović.

- Nadzorni odbor je podržao otvaranje kluba prema manjim sredinama i zajedničkoj suradnji, prema kontinuitetu rada i završetku procesa izgradnje kvalitetnijeg sistema upravljanja. NO je također podržao traženje visokostručnog kadra za važna mjesta u klubu.

Nadzorni odbor ne odstupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvo pitanje ticalo se odstupanja Nadzornog odbora:

- Ne odstupamo, smatramo da bi to dodatno doprinijelo nestabilnosti situacije. 

-  Smatram da NO može i mora djelovati kvalitetnije, iako je bilo dosta kvalitetnih stvari. No će do izbora funkcionirati normalno. I ovo su redovni izbori, ovo nisu prijevremeni izbori i mi smo rekli da ne odstupamo sa svojih mjesta.

- Trenutna situacija u klubu je ponajprije uvjetovana rezultatima. Pred nama ima puno posla, a što će se više toga odrađivati, bit će bolja. Kad smo došli na naš mandat, situacija je financijski bila gora nego sada. A trenutno imamo neke aktivnosti koje smo pokrenuli u klubu, a koja imaju za cilj razvoj kluba - rekao je Marasović.

Priopćenje

Udruga Naš Hajduk, koja je od strane većinskog vlasnika kluba dobila mandat za izbor članova Nadzornog odbora Hajduka, objavila je priopćenje u kojem stoji kako će izbori biti obavljeni 15. prosinca ove godine.

Aktualni saziv NO Hajduka trebao je ostati na funkciji do druge polovice 2019. godine, no posljednji događaji u klubu jasno su potvrdili da tijelo nije odradilo svoj posao kako treba i zato se raspisuju prijevremeni izbori.

Nakon raspisivanja izbora, svi koji to žele mogu se prijaviti, a između 37 tisuća članova birat će se novih sedam članova Nadzornog odbora Hajduka.

Priopćenje udruge Naš Hajduk:

Udruga Naš Hajduk izbore za novi saziv Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d. obavit će 15. prosinca 2018. godine. U sljedećem razdoblju će se raspisati poziv za sve koji se žele kandidirati, a Udruga će, kao i u prethodna dva, osigurati provođenje izbora po najvišim standardima.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...