Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šok u Koprivnici: Preminuo je hrvatski rukometni golman...

None Foto: RK Koprivnica 2

Obdukcija koja će se provesti u koprivničkoj Općoj bolnici dat će odgovor vezan uz iznenadnu smrt dugogodišnjeg sportskog zanesenjaka kojeg je poznavala ne samo rukometna već sveukupna javnost Koprivnice

Brojni zaljubljenici u sport šokirani su tužnom vijesti da je u obiteljskoj kući u Koprivnici u srijedu pronađeno beživotno tijelo Zvonimira Cmarka (40). Zvonimir je gotovo cijeli svoj kratki životni vijek proveo između vratnica Rukometnog kluba Koprivnica.

Uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije i kriminalističkog istraživanja, a Sportske novosti pišu kako je najvjerojatnije riječ o srčanom udaru.

- Primili smo dojavu o pronalasku mrtvog tijela muškarca rođenog 1979. godine u obiteljskoj kući. Policijski službenici su na terenu i u tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se otkrio uzrok smrti.

- Je li riječ o prirodnoj smrti ili nečem drugom saznati ćemo nakon obavljenog očevida - doznao je Podravski.hr od PU koprivničko-križevačke.

Vratare je trenirao do posljednjeg dana života

Zvonimir je gotovo cijeli svoj kratki životni vijek proveo između vratnica Rukometnog kluba Koprivnica. Rukometom se počeo baviti u sedmom razredu osnovne škole. Kao kadet osvojio 3. mjesto u jedinstvenoj kadetskoj ligi (95/96). nastupao je kao seniorski vratar u 1. B. ligi za svoj RK Koprivnica.

Kad se oprostio od aktivnog branjenja postao je trener vratara Škole rukometa u Koprivnici i ujedno nezamjenjivi član veteranske ekipe.

I u veteranskoj dobi je prema potrebama znao stati na gol seniora. Iz policije su nam potvrdili da će obdukcija koja će se provesti u koprivničkoj Općoj bolnici dati odgovor vezan uz iznenadnu smrt dugogodišnjeg sportskog zanesenjaka kojeg je poznavala ne samo rukometna već sveukupna javnost Koprivnice.

Komentari (8)
  • Sucut obitelji

    19. 6. 2019,   18:12
  • pa još prije 2 3 godine sam igrao protiv njega...

    19. 6. 2019,   17:27