Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prosinečki četvrti najbolji crvenokosi igrač na svijetu

None Foto: Times

Nogometni internet portal Goal.com napravio je popis deset najboljih nogometaša svih vremena s crvenom kosom, a na njemu je Robert Prosinečki

Robert Prosinečki, legendarni hrvatski reprezentativac, te između ostalih nogometaš Real Madrida, Barcelone, Seville, Dinama i Crvene zvezde, na četvrtom je mjestu ljestvice najboljih nogometaša crvene kose u povijesti. Nogometni internet portal napravio je ljestvicu najboljih nogometaša u povijesti koji su imali crvenu kosu, a za Prosinečkog su napisali:
- Bio je tehnički sjajno dotjeran igrač, koji je veliku karijeru počeo graditi prvo u bivšoj Jugoslaviji, a potom Hrvatskoj. Igrao je na tri Svjetska prvenstva, s tim da je 1990. igrao u četvrtfinalu, a 1998. s Hrvatskom u polufinalu. Koliko je bio dobar govori i činjenica da je bio važno ime u dva svjetska kluba, Realu i Barceloni - piše goal.com, internet portal koji je napravio popis. Ispred danas 40-godišnjeg Prosinečkog su na prvom mjestu Nijemac Matthias Sammer, na drugoj poziciji poljski nogometaš Zbigniew Boniek, te na trećem još jedan Nijemac, vratar Oliver Kahn.

Komentari (8)
  • a od kad je to prosinecki crvenokos?

    10. 11. 2009,   19:54
  • Prosinečki ima plavu kosu,zato ga i zovu Žuti.Tako da...

    10. 11. 2009,   19:25
  • a gdje je scholes????ja mislim da je on bolji od prva 3 a od robija nije...hehehe

    10. 11. 2009,   19:49