Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prosinečki je potjerao igrača s priprema zbog nezalaganja...

None Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Milovanović se vratio, ali na posudbu kao igrač Lensa, odigrao je 200 utakmica za Zvezdu i triput osvojio duplu krunu. No Robi je smatrao da se nije dovoljno zalagao

Dejan Milovanović je za Crvenu Zvezdu odigrao više od 200 utakmica, bio je u momčadi koja je osvojila tri duple krune, ali to ništa ne znači Robertu Prosinečkom. 

Potjerao je Milovanovića s priprema iz Turske zbog kršenja klupske discipline i nedovoljnog zalaganja. Iako je trener tek nekoliko tjedana, pokazao je da neće imati miliosti ni za koga, a odluku je donio u suradnji s upravom. 

- Problem traje duže vrijeme i on se vraća kući. Što će biti s njim još ćemo vidjeti, ali ne isključujem mogućnost da nam se opet priključi - rekao je Žuti. 

Milovanović se vratio, ali na posudbu kao igrač Lensa. I sam je govorio kako nije pružao igre koje može. U svakom slučaju Prosinečki je poslao jasnu poruku svojim nogometašima, s njim nema šale.

U srpskoj ligi još traje zimska pauza, a prvu službenu utakmicu Robi ima 27. veljače sa Smederevom.

Komentari (12)
  • To je nama vrlo važna vijest,dajte od..bi.e više sa tom Crvenom Zvezdom,i sa Decembarskim

    8. 2. 2011,   11:30
  • red,rad i disciplina...samo to može davat rezultate...

    8. 2. 2011,   11:22
  • ne vidim zašto svi seru protiv prosineckog? c zvezda jest najveci klub na balkanu prema rezultatima stvarno mi nije jasno zasto to nemozete prihvatit a to sto je on posao trenirat crvenu zvezdu je jos jasnije 1. to je klub u kojem je ostvario najbolje dana karijere 2.nisu igraci crvene zvezde napadali hrvatsku nacionalisti izumrite vise vec 20+ godina se oko istih sranja prepirete...

    8. 2. 2011,   12:01