Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Robi Prosinečki nepokolebljiv: Ništa neće promijeniti odluku

Komentari (10)
 • Žuti ima svoje JA, za razliku od nekih kao Ćiro i ostalih savijača kralježnice!

  9. 9. 2019,   16:06
 • Mislim da nije podnio ostavku zbog poraza nego zbog njegovog zdrastvenog stanja..jer ko je upucen zna da svaki tjedan dolazi u KB Merkur (vjv ima problema sa jetrom)

  9. 9. 2019,   14:52
 • Prosinecki je vec nakon poraza BH od Italije pregovarao s nekim klubovima u Turskoj ali i u S.Arabiji. Ko prati malo strane medije mogao je to procitati. A vidim sad ga i Azeri zele natrag, a i turske novine su se raspisale o njegovom mogucem povratku u Tursku. Mislim da necemo dugo cekat na njegov novi angazman...kako god sretno zuti!

  9. 9. 2019,   18:17
 • Ajde ća

  9. 9. 2019,   17:00
 • Navodno ga neki igrači bojkotirali

  9. 9. 2019,   18:41
 • Koliko je do Robija toliko je do igrača koji uglavnom igraju bez volje, osim onih koji žele da se prodaju pa malo više zapinju. Za jučerašnji poraz više je kriv Robi jer je profulao sa postavkom igre, većina igrača mu nije igrala na svojim prirodnim pozicijama, a promjenio je i sredinu terena gdje je umjesto Krunića i Gojaka postavio Cimirota i Bešića koji su samo smetali ionako lošem Pjaniću. Gojak postavljen na krilnog napadača izgubljen totalno ali svaki put kada bi ušao u sredinu pravio je razliku na terenu. Šteta za dobru ekipu da ne ode na prvenstvo, ali za dobar rezultat treba malo i zapeti.

  9. 9. 2019,   14:55
  • ..ma nije on vise za trenirat vece momcadi...zdravstveno stanje...ponajprije..a drugo malo je sebe vise precjenio kao trenera...neka bude komentator ili trener kakvog nizeligasa ako mu je bas do nekog treniranja...manje zivce i zdravlje trosi..

   9. 9. 2019,   15:13
 • E moj prosinecki nisi ti vise za trenerski posao bar onaj u reprezentaciji i vecim klubovima...svako malo veci napor i stres ravno u bolnicu...treniraj segestu..lagano na gemišt i klopicu poslije utakmice i doma...kakva bh-a..sto ti je to trebalo...tamo ne znas tko pije tko placa..bez discipline,strategije i lijepo sto si shvatio bolje ostavka nego opet bolnica

  9. 9. 2019,   14:49