Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prosinečki: C. Zvezda mora napasti titulu i rezultat u Europi

None Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Rano je pričati o taktici i formaciji, ali sigurno je da će Zvezda igrati napadački, kaže novi trener Zvezde. Iako je zadovoljan pojačanjima planira ih dovesti još...

Robert Prosinečki danas stiže u Beograd kako bi s rukovodstvom kluba napravio plan za nova pojačanja. Potom se vraća u Zagreb gdje će s obitelji provesti blagdane. Tek će tada započeti, kako najavljuje, žestoki rad.

- Sastanci me umaraju, jedva čekam da izađem na teren jer se tu najbolje osjećam - kazao je novi trener Zvezde. 

Momčad koju preuzeo od Aleksandra Krstića treba pogurati prema naprijed.

- Ovoj generaciji treba samopouzdanja, vjere u sebe. Igrači moraju steći pobjednički mentalitet. Zbog toga nas čeka žestok rad, želim da igrači budu zadovoljni i s osmjehom na licu - kaže Prosinečki.

Partizan im bježi pet bodova, pa je prisiljen mijenjati igru. 

- Rano je pričati o taktici i formaciji, ali sigurno je da će Zvezda igrati napadački. S Evandrom sam dobio igrača koji se može priključiti samoj završnici imati sjajan pas. To nam je bilo potrebno. Stigao je i Borha koji može igrati i u samoj špici i po desnoj strani napada. Pojačanja su dobra - kazao je Prosinečki za srpski Sport, te je dodao:

- Imam ugovor na dvije i pol gdine i shvaćam što se od mene očekuje. Zvezda mora napasti titulu i rezultat u Europi, to je jasno kao dan - kaže Robi.

Komentari (4)
  • 24sata, ko je Nikola Krstić od kojeg je Prosinečki preuzeo ekipu? Ako mislite na prijašnjeg trenera to je bio Aleksandar Kristić. Naravno,ako mislimo na istog.

    17. 12. 2010,   14:35
  • ebo te decembarski i zvezda koga to zanima ovdje jos osim ebenih jugonostalgicara pa necete nam valjda svaki dan pisat o delijama ubicama i zvezdi

    17. 12. 2010,   15:41
  • Sjetite se tko je demolirao maksimir jbl-a vas zvezda i prosinečki

    17. 12. 2010,   16:32