Obavijesti

Sport

Komentari 2

Prosinečki se oporavlja: Uskoro dolazi u Zagreb na liječenje...

Prosinečki se oporavlja: Uskoro dolazi u Zagreb na liječenje...
1

Rana mu je sporo zarastala pa je morao opet na operaciju. Nije ništa strašno, oporavak ide dobro, uvjeravali su iz bolnice nakon što je Prosinečki u kratkom vremenu dvaput morao pod nož

VIDEO

Robert Prosinečki vraća se u Zagreb! Tako barem javlja Dnevni Avaz koji tvrdi da se Prosinečki dobro oporavlja, ali da mu rana od operacije sporo zarasta. Hrvatski trener i izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine imao je problema s tankim crijevom koje mu je u kratkom roku dvaput operirano, a operativni zahvat obavljen je u Sarajevu.

- Izbornik Prosinečki trebao bi u ponedjeljak napustiti intenzivnu njegu. Naravno, ako oporavak bude tekao željenim tokom. Više ćemo znati u ponedjeljak, nakon redovne vizite - javlja izvor iz KCUS-a za Dnevni Avaz.

'Želi kući'

- Ovisi o tome hoće li to biti moguće izvesti, ali naravno da Robi želi kući u Zagreb. Tamo želi nastaviti liječenje. Ovdje ga posjećuje samo uža rodbina i sve je pod velom diskrecije - kazao je izvor iz bolnice.

S Prosinečkim je cijelo vrijeme u bolnici supruga Vlatka, kojoj je nogometni savez BiH osigurao vozača i pratitelja.

Posjete sobi gdje je poslije prve operacije ležao Žuti, bile su ograničene, a do njega su mogli samo najbliži i neki članovi nogometnog saveza BiH.

Ranije imao problema sa želučanom bakterijom

Ovo nije prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici. Naime, u lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć...

Ovo nije prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici. Naime, u lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć...

- Jako sam se uplašio. Odmah smo zvali Hitnu pomoć, koja me odvezla u liječničku ustanovu na Krku - ispričao je tada Prosinečki.

Nakon što mu je pružena prva pomoć, Robi se osjećao bolje, a već sljedećeg dana krenuo je u KBC Rebro na detaljne pretrage.

- Nisam se dobro osjećao, pa sam potražio pomoć kod prof. dr. sc. Josipa Paladina. Odlučio sam se za temeljite preglede.

Strahovalo se tada da legendarni Žuti ima problema sa srcem i da je na naplatu došla njegov strastveni porok pušenje, ali na kraju se ispostavilo da je za njegove muke kriva bila želučana bakterija koja je uzrokovala probleme i s centrom za ravnotežu.

Dvije godine poslije, također u lipnju, Prosinečki je sa Crvenom zvezdom bio na pripremama u Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika. 

-  U pitanju je bio manji pad imuniteta. Pao mi je šećer, pojeo sam slatko i oporavio se - objasnio je tada Prosinečki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao