Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prosinečki skrivio prometnu, a navijač odbio novac i grlio ga!

None Foto: Dalibor Urukalović

U subotu je službenim automobilom udario u auto ispred sebe. Očekivao je da će iz auta izaći netko bijesan, psujući 'sve po redu'. Žuti se ispričao i ponudio novac, ali...

Robert Prosinečki još je kao igrač Crvene Zvezde osvojio navijače kluba, a kao trener samo je potvrdio status ikone u njihovim očima. Ljubav prema Robiju seže toliko daleko da mu ništa ne mogu zamjeriti.

U subotu je vozio službeni automobil, a udario je auto ispred sebe. Vjerojatno je očekivao da će iz auta izaći netko bijesan, psujući 'sve po redu'. Žuti se ispričao i ponudio novac. No na njegovo veliko iznenađenje ovaj je odbio novac i zagrlio ga!, piše Kurir. Vjerojatno mu je još i poručio da konačno osvoje naslov prvaka i onda su 'kvit'. 

A kako Zvezda igra otkad je hrvatski stručnjak sjeo na klupu, lako bi se moglo i dogoditi. Dan kasnije Zvezda je pobijedila Čukarički čak 4-0 i za vodećim Partizanom zaostaje samo tri boda.

Komentari (38)
  • ocigledno da nije udario u Grobara! ;)

    12. 4. 2011,   09:45
  • Koliko sam uspio vidjeti stvarno ga podržavaju navijači i ne treba mu uzeti za zlo što je otišao voditi Zvezdu. Zvezda je njegov klub i tamo se osjeća sigurno najbolje. Sretno Robiju!

    12. 4. 2011,   09:58
  • Volio sam Šukera,ali potvrdio je da nije čovjek naspram igračkog umijeća.Robi i Zvone su jedan sasvim drugi svijet i njima treba skinuti kapu do poda!Možda jedini ljudi kojima nogomet nije postao komercijala i koji ga i danas vole svim srcem!

    12. 4. 2011,   10:19