Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prosinečki protiv Nike Kovača: Žuti je preuzeo Azerbajdžan...

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL 2

U rujnu sljedeće godine gledat ćemo duel Roberta Prosinečkog i Nike Kovača. Žuti je dogovorio sve detalje s azerbajdžanskim savezom te postao njihov novi izbornik

Robert Prosinečki novi je izbornik Azerbajdžana, pišu regionalni mediji. Prosinečki je bio na sastanku s čelnim ljudima azerbajdžanskog nogometa krajem listopada. Žuti je tada bio jedan od glavnih kandidata za izbornik Azerbajdžana. 

No kako je vrijeme odmicalo, činilo se kako je Prosinečki sve dalje od izborničke funkcije. Spominjalo ga se i kao mogućeg izbornika Bosne i Hercegovine. U ponedjeljak navečer stigla je vijest kako je Žuti sve dogovorio s čelnicima azerbajdžanskog saveza.

Prosinečki je u hrvatskom stožeru bio od 2006. do 2010. godine. Kako je Azerbajdžan u našoj skupini, u rujnu sljedeće godine mogli bismo gledati duel Prosinečkog protiv Nike Kovača.

Hrvatska je nedavno Azerbajdžanu u Osijeku zabila šest komada. Prosinečki je na klupi zamijenio Nijemca Bertija Vogtsa.

Komentari (99)
  • cekamo da olic ode u mirovinu i preuzme spanjolsku..

    25. 11. 2014,   00:10
  • Ma i da je najbolji trener na svijetu, uzeo je lošu reprezentaciju, nece bit bolji od zadnjeg mjesta u skupini...Koji mu je cillj, primit manje od 30 golova u 10 utakmica?

    24. 11. 2014,   23:26
  • Kupio Žuti mercedes,pa ga pitaju frendovi d akoje boje,veli on : zeleni,a frendovi: pa kud zeleni crni Žuti?

    25. 11. 2014,   08:43