Obavijesti

Sport

Komentari 12

Prosinečki: Vidu i Badelja selimo u A reprezentaciju

Prosinečki: Vidu i Badelja selimo u A reprezentaciju
10

Znali smo da će biti teško probiti gustu obranu Slovaka. Imali smo šanse, ali ne i raspoloženog igrača koji bi ih realizirao, rekao je Dražen Ladić

VIDEO

Generalno, ovi igrači mogu puno bolje. Ovo je bilo dosta blijedo. Iako su imali par prilika i dominirali, sve je to bilo stihijski, rekao je 'posebni izaslanik' Slavena Bilića u Varaždinu Robert Prosinečki. Gledao je utakmicu mlade reprezentacije protiv Slovačke i proučavao kandidate za A vrstu.
- Lovrena i Rakitića ćemo sigurno povući u A reprezentaciju. Razgovarali smo o Vidi i Badelju i vjerojatno ćemo i njih isprobati u sljedećim utakmicama - otkrio je Žuti.
Izbornik Ladić veliku je pomoć imao u A reprezentativcima i činilo se da će nikad jača mlada repka lako na kraj sa Slovacima.
- Ne mogu biti nezadovoljan angažmanom svojih igrača. Znali smo da će biti teško probiti gustu obranu Slovaka. Imali smo neke šanse, ali ne i raspoloženog igrača koji bi ih realizirao. Sve što smo napravili bilo je iz individualnih akcija - priča Dražen. Hrvatska ostaje prva u skupini 7 i još uvijek sama odlučuje o sebi.
- Odmah nakon ždrijeba znao sam da ćemo se sa Slovacima i Srbima boriti za prvo mjesto. Mi smo nakon prve utakmice (poraz od Cipra) bili autsajderi, ali nakon četiri pobjede u nizu skrenuli smo pozornost na sebe. Do zadnjeg kola se neće znati pobjednik, to sam siguran. Da smo imali bar jednog raspoloženog napadača pobijedili bi i danas. Ipak, sve još uvijek držimo u svojim rukama - zaključio je izbornik.
Jedan od onih koji je s razlogom na rubu ulaska u seniorsku reprezentaciju i danas je bio raspoložen. Domagoj Vida sljedećih dana seli Slavenu Biliću.
- Bili smo bolji, ali u drugom dijelu smo previše griješili. Možda smo se malo ispuhali jer smo u prvom dijelu stvarno letjeli. Bio bih presretan da me zovu u A repku. Igra se u mom Osijeku. Jedva čekam da upoznam dečke - priča Vida.
Hrvatska je bila nešto bolja od Slovaka, ali mali 'vatreni' mogu biti sretni i bodom jer u nekoliko navrata spašavao je Kelava.
- Šteta što nismo pobijedili, imali smo bolje šanse. Slovaci su parkirali autobus ispred svog gola. Uvjeren sam da ćemo na kraju biti prvi u skupini. Obrane? Pa u opisu mog posla je da i ja nešto 'skinem' - priča Kelava.
Prekrasan gol zabio je Ivan Rakitić, koji je s mladima samo na privremenom radu. Bilić željno očekuje njegov povratak.
- Imali smo prilike, nismo ih iskoristili i Slovaci su presretni ovim bodom. Vidjeli smo kako slave. No dobro je, i dalje sami odlučujemo o svemu - zaključio je Raketa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom