Obavijesti

Sport

Komentari 33

Prosječan dan Cristiana: Skupi auti i F1 s Lewisom u Monacu

Prosječan dan Cristiana: Skupi auti i F1 s Lewisom u Monacu
1

U Monacu je posjetio garažu Mercedesa gdje se družio s peterostrukim svjetskim prvakom Lewisom Hamiltonom. S njime je bio i njegov prvorođeni Cristiano Ronaldo Jr.

VIDEO

Lewis Hamilton startat će s prvog mjesta u utrci za Veliku nagradu Monaca Formule 1. Bit će to njegov 85. pole position u karijeri dok će iza njega startati momčadski kolega Valtteri Bottas.

Treći je Max Verstappen, četvrti Sebastian Vettel, a Charles Leclerc startat će tek sa 16. pozicije.

Ferrari je opet podbacio i neshvatljivim potezom eliminirao vlastitog vozača. Mladi Monežanin nije izlazio drugi put na stazu zbog momčadske naredbe te je ispao već u prvom kvalifikacijskom krugu. Tako će na domaćoj utrci startati skoro s kraja reda i ako ne padne kiša - za njega je domaća utrka vrlo vjerojatno uništena.

Cristiano u Monacu

I dok se vikend u Italiji vrti oko raspleta i plasmana u Ligu prvaka između Milana, Intera i Atalante, Juventus je već odavno mislima na odmoru. Tako si je i Cristiano Ronaldo dao oduška pa posjetio najveći oktanski cirkus na svijetu zajedno sa sinom Cristianom Ronaldom Jr.

U Monacu je posjetio garažu Mercedesa gdje se družio s peterostrukim svjetskim prvakom Lewisom Hamiltonom. Lewis ga je proveo kroz garažu, slikali su se i družili, a mlađi Ronaldo dobio je priliku sjesti u bolid trkačke megazvijezde.

- Uvijek je lijepo vidjeti te, brate - napisao je Ronaldo na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always nice to see you Bro 🏆🏆👌🏻💪🏻

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

A ubrzo nakon druženja vratio se svojoj dnevnoj rutini. U svojoj vili u Torinu pohvalio se i skupocjenim automobilom, kojim se provozao po prilazu u dvorištu.

Pokretanje videa...

00:11

Riječ je o McLarenu "Senna", sportskoj jurilici s četverolitrenim twin-turbo V8 motorom koji u prosjeku razvija 790 KS. Od 0 do 100 km/h ide za 2,8 sekundi a do 300 km/h za 17,5 sekundi.

Prosječan je to dan u životu sportske zvijezde i svjetskog celebrityja kao što je Cristiano Ronaldo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka