Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Protiv Norveške je ulazilo sve, sad ništa. Moramo živjeti s tim'

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dečki su odradili onako kako smo zahtijevali, ali samo uvjeren da ćemo protiv Norveške opet pokazati pravu Hrvatsku, rekao je Niko Kovač nakon 0-0 s Azerima

Bili smo dominantni, ali nismo zabili gol. Ne znam koliko smo imali prilika, ali lopta nije htjela ući, počeo je analizu utakmice izbornik Niko Kovač nakon blijedog izdanja Hrvatske u Azerbajdžanu i remija 0-0 protiv selekcije izbornika Roberta Prosinečkog.

- Bili smo dekoncentrirani. Da smo bili na malo većoj razini, zabijali bismo te prilike. Moramo s time živjeti i nastaviti dalje - rekao je Niko, okrznuvši između redaka Marija Mandžukića koji je zapucao barem tri vrlo dobre šanse.

- Nije jednostavno probiti takav blok. Imali smo nekoliko prilika i u prvom i u drugom dijelu. Protiv Norveške smo zabili iz svakog udarca, a sad iz njih nekoliko nismo poentirali i završilo je 0-0. Ne mogu ništa predbaciti igračima, borili su se od prve do zadnje minute. Potrošili smo se, ali nastojat ćemo biti bolji u nedjelju - dodao je.

Sudac? Ne volim komentirati suđenje, ali nije bio na razini.

Marcela Brozovića uveo je u igru iako je dobio udarac u zadnjoj utakmici "jer je za to bilo potrebe". S njim i Mateom Kovačićem htio je pogurati napadačku liniju, ali baš i nisu uspjeli u tome.

- Što se mora u životu? Samo umrijeti. Dečki su odradili onako kako smo zahtijevali, ali samo uvjeren da ćemo protiv Norveške opet pokazati pravu Hrvatsku i nadam se da ćemo zabiti jer bez gola nema pobjede - istaknuo je Kovač.

Azerbajdžan ukupno vrijedi 5,6 milijuna eura, a samo Luka Modrić deset puta više.

- Da je do novca, nikad jedna manja momčad ne bi tukla veću. Svi mi koji igramo nogomet to znamo - zaključio je izbornik za HRT.

Komentari (259)
  • Šta kazati o treneru koji je zaključio kako je večerašnje izdanje bilo odlično......Niko i NIŠTA.....

    3. 9. 2015,   20:27
  • Samo možemo genijalacu gosp.Robertu Prosinečkom čestita...Možda i najbolji Hrvatski igrač ikad trenira tamo neku ljevu repku..A ovaj podobni Hrvatsku...Bravo Žuti...

    3. 9. 2015,   20:28
  • Nikad ti Meksiko oprostit necu!!!NIKADA!!!SAda opet igra za k....ali najgore sto tako igramo otkada je bilic otisao!!!

    3. 9. 2015,   20:28