Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Protivnik mu je umalo otkinuo ušku, a on se htio boriti i dalje!

None Foto: Twitter/24sata

Fotografije vrlo ružne ozljede uha britanskog boksača Stephena Smitha obišle su internet. Uška mu se gotovo prepolovila, ali njega to nije previše brinulo. Srećom, u bolnici su ga pokrpali

Jedna od legendarnih boksačkih borbi svakako je ona između Evandera Holyfielda i Mikea Tysona 1997. u New Yorku, kad je "Željezni Mike" Holyfieldu odgrizao komadić uške, zbog čega ga je sudac diskvalificirao.

 

Slične ružne scene iz ringa dogodile su se prošli vikend u Las Vegasu, u meču između Britanca Stephena Smitha (32) i Meksikanca Francisca Vargasa (32). Vargas je Smithu, naime, udarcem u devetoj rundi gotovo raspolovio ušku!

Da krv nije počela šikljati iz glave nesretnog Smitha, teško da bi sudac to primijetio. Naime, on se ponašao kao da mu nije ništa i želio je nastaviti meč. Dakako da mu sudac, nakon pokušaja liječnika da mu "zakrpaju" ušku, nije to dopustio i proglasio je pobjedu Vargasa.

"Puno hvala svima na porukama podrške, sve sam ih pročitao i puno mu nače. Otišao sam u bolnicu i zašili su mi ušku, tako da se nadam da će sve dobro zacijeliti. Hvala još jednom svima na ljubavi i podršci. Svima želim sretan Božić", obratio se Smith na Twitteru uz fotografije koje nisu za svačiji želudac.

Upozoravamo vas da je video uznemirujućeg sadržaja...

 
Komentari (13)
  • Zasto stavljate nedostupan video mislim sta nas radite budalama i kretenima

    11. 12. 2017,   19:22
  • Uhh..

    11. 12. 2017,   19:26
  • Kada se sjetim meca izmedju Leslie Smith i Jessice Eye kada je Leslieji skoro pa i otkinula Jessica uho, a ona se htjela dalje boriti ali joj sudac nije dozvolio. Stvarno da u tolikom adrenalinu osoba ne moze osjetiti bol to je nevjerojatno.

    11. 12. 2017,   20:37